Man ska tydligen sticka ut hakan

Jag skriver sällan om samhällsproblem här inne. Inte heller om andra ”radikala” saker. Men, när bägaren rann över beträffande dokumentären om Josefin Nilsson så råkade jag slinta lite på tangentbordet. 

Skärmavbild 2019-03-29 kl. 20.03.50
Fick den här screenshoten härom dagen och höll på att garva ihjäl mig. Det var många år sedan jag stressade över att jaga läsare så jag tittar aldrig på listor som den här.

Det här lär ju knappast hända igen eftersom jag har rätt lama inlägg till vardags …. men kul att man legat tvåa i Sverige efter 13 år i bloggvärlden, till och med större än Kenza!😂

  1. Anna skriver:

    Du är bra Mona. Började också med medicin igen, tack för du delar med dig. Tröttheten börjar gå över. Frågan är hur länge man ska äta, hur tänker du? En del gör det hela livet. Orkar inte falla igen.
    Ha en skön helg, kram

  2. Då hoppas vi på mer sådana inlägg för superviktiga saker, så härligt att ni som ”ses” visar ryggrad och tar ställning!! Fattar inte att detta bara får hända, att ngn annan tar sig rätten att slå och kränka jag tom döda. Jag e hård, lås in dem och släng nyckeln!

    1. I know men jag försöker lyfta saker som står mig nära. När man ger sig in i den stora dammen så lockar man fram överjävliga troll och jag har inte psyke nog att hantera dom. För övrigt håller jag med dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..