Kan man ligga med sin bil?

Finns två saker som får den här kärringen på bättre humör än vad som kanske är lovligt.

En ren diskbänk.

IMG_5247
… och en alldeles nytvättad bil. I vår ska sidospeglarna målas mattsvarta så att matchningen är fullständig.

  1. Jag är en nyfniken jävel å vill veta detaljer: vilken del av motorn? och använder han motorolja som smörjning eller smörjer han den med sin egen ”olja”?
   😎 *Jag hittar ut själv*

   1. Om jag minns rätt åkte Fhilip å Fredrik runt i USA å intervjuade olika konstiga folk å nån av dom vart ju så tänd på deras bil att han smög iväg och satte på bilen har för mig att just den killen idka umgänge genom avgasröret…han i min länk funderar jag på om han kryper upp på under motorhuven å gnuggar sig hejvilt där han kommer åt vad vet jag!

    1. Aja…antar att vara BILexuell har samma värde som att vars BIsexuell, och snacka om att bredda möjligheternas torg 😉😘 🚞🚌 👀 mvh, #gruppsexonwheel

 1. Minns när du sexade med diskbänken…har du övergivit den för bilen nu?
  Önskar dig och optikerna en fantastisk resa till Bolivia. Denna gången har jag inte lyckats skrapa ihop några glasögon, men hoppas att de jag tidigare lämnat gjort skillnad.

  1. Nämen, jag skriver ju det: diskbänken och min bil, hehe! Tack snälla du, dina glasögon sitter på några näsor någonstans i Sydamerika! Lova att häng med här i bloggen under dessa veckor! Kommer försöka lägga ut många filmer på Instagram.

    1. Är det alltså dags för mig att fixa ett instagramkonto? Får se hur det går med det, om barnbarnet liksom har tid…Ja herregud alltså, så jävla gammal jag blivit bara på det senaste året. Hua…

 2. Jag kommer inte gilla din bil förän den är matchad. Min OCD går i spinn varje gång jag ser de där vita. Ren tur för dig att jag inte satt mig i min svarta BMW och åkt till Bromma för att täcka dem med svart tusch eller vad som helst som är svart.

  1. HAHAHAHA! Men, jag håller med, mår på riktigt dåligt när jag ser det. Måste dock vänta till i maj. You will se why later…

 3. Klart man kan ligga MED sin bil!

  Jag blev lite rädd först när jag trodde frågan löd:
  Kan man ligga I sin bil ?

  För DET är inte enkelt att svara på …… numer.

  Tänkte spontant ”Kan och kan?. Men försök Mona, vetja- men var beredd på att få ha en bälteshållare i röven eller huvudet vikt längs biltaket, så att nacken ser ut som en jävla makaron detta samtidigt som du liksom av förklarliga skäl dunkar huvudet i takt mot ett INTE så mjukt innertak . Glöm heller inte bort att det är lätt att en fot liksom fastnar under passagerarstolen .. – och det är fanimig nästan omöjligt att vinkla ut den. Var tydlig, säg då : AJ AJ min fot. Säg inte: ouch ocuh.. ååhh… vilket kan medföra att takten och rotationen på hela jävla skiten ökar och fotjävlen åker in ett par centimeter till.
  Å du? Dra inte i nackstöden är du gullig- när tempot och hettan ökar så slutar det oftast med att du drar bort den ..i somliga fall följer fästen och hela fakking tuttifrutti med ..
  Spakar kan vara .. nä jag menar spakar ÄR i vägen. Var aktsam.
  Sätena är skålade vilket är .. krångligt., allas inblandade ben tar alldeles för stor plats för att få plats någonstans egentligen – kan du tänka dig att dra ner ett fönster och låta ett par — eller möjligtvis tre ben spreta ut så skulle det underlättat något så enormt.

  Så om frågan skulle varit : kan man ligga i sin bil borde det enda rätta svaret vara – NEJ!
  Punkt.
  Gå inte på det där med att göra ” det” på annorlunda ställen…nä fasen det spetsar inte till det någonting..eller för att vara helt ärlig .. möjligen blir man en aning spetsad….- av handbromsen..

  Ps. Stöd föreningen : EGIVISFB ( En Gång I Veckan I Sängen För Bövelen)

 4. Har mab sett pä Outsiders som handlade om folk som går igång på olika saker, t ex bilar, så är svaret ja.. 😂😂😂

 5. Men alltså hur många orangea mini coopers finns det i trakterna där vi bor? Jag tror att jag har räknat till tre nu i Abraberg. Häromdagen när jag skulle gå hem från tunnelbanan stötte jag på två orangea mini coopers inom loppet av tre minuter.

  Det brukar stå en utanför porten jag bor på ibland. Då brukar jag leka med tanken på att du är otrogen med maken. Men jag kan för mitt liv inte föreställa mig vilken av mina grannar det skulle vara, haha!

  Trevlig helg!

  1. Vet du, innan jag folierade den så kollade jag runt. Mötte inte en enda orange bil. Nu finns det minst fyra här i hooden, jag ser mest troligt samma bilar som du.

   … så därför kommer jag foliera om den till den färg jag egentligen ville ha, men blev övertalad att inte ta! Du får se i maj!

 6. Nu har jag installerat Instagram, tror jag… Stackars barnbarnet försökte få mig att fatta hur jag ska göra. Hoppas, hoppas jag kan se och följa dig där.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..