ANNONS

Fotfix

/

IMG_5288
Jag vet inte hur många fotvårdsställen jag har varit på genom åren men har aldrig varit 100% nöjd.
IMG_5285
Igår testade jag ett nytt i Sundbyberg och hell yes att jag kommer fortsätta där!
IMG_5281
Mina fötter har inte sett röken av omvårdnad sedan förra hösten. Insåg härom dagen att det nog var läge att fixa dom inför Bolivia på måndag.
IMG_5283
En supertrevlig thailändsk tjej som haft salongen (säger man så om ett fotplejs?) i ett år. Eller ja, tjej och tjej, hon berättade att hon fyller 50 om några veckor. Hade jag gissat, och jag brukar gissa hyfsat rätt, så hade jag sagt 25-27. Asiatiskor har sjukt bra gener.

Så jefla orättvist.

5
66

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00