När man laddar för något

IMG_5248
Solen börjar så smått titta fram här i Stockholm så det är dags att gräva fram alla vårskor. Finally.

Det senaste 1,5 åren har jag ägnat mig åt något som ni snart kommer få ta del av här i bloggen. Jag ska bara resa till Bolivia med Optiker utan gränser/Synoptik först. 

IMG_5262
Den här veckan har den mesta tiden gått till förberedelser inför resan på måndag. Jag har ju varit med på fyra resor tidigare så jag vet exakt vad som komma skall. Vi ska försöka hjälpa så många som möjligt med glasögon så det kommer bli stressigt, svettigt och skitigt. Eftersom vi kommer ha två resväskor var, fyllda med glasögon, så måste våra personliga grejer rymmas i handbagaget, sånär som på schampo/balsam/vätskor som får ligga i resväskorna. Ett jäkla trollande med att få med så mycket som möjligt i en liten carry on-väska, trust me.

Dagarna kommer vara stressiga. Vi börjar tidigt på morgnarna, vid 07.30-08.00, och brukar hålla på tills köerna är slut. Skillnaden denna resa är att vi bara kommer vara på två ställen. I normala fall har vi åkt runt till flera.

På kvällarna kommer jag vara tvungen att jobba med det jag ska berätta om. Måste bara se till att jag håller mig inom lagens ramar men, det får jag professionell hjälp med … och näpp, ingen bok. Än.

Nu ska jag iväg på fotvård.

0e88507ea37810b8de4525d3b811d18d
Efter en lång vinter kan man ju inte se ut så här. Måste rota fram lite sommarpjucks också.

  1. Norpan skriver:

    Eftersom du har svart bälte i att packa, så kan det inte vara något problem för dig 😆.
    Så många gånger jag förundrats över hur du lyckats få in saker som du fraktat i bilen.
    Minns jag fel, när jag får för mig att någon reste i många lager kläder på sig, på en av dessa resor?🤔

    1. Haha, nä, du minns rätt. Det var när jag och Tina åkte på inköpsresa till Indien!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..