ANNONS

TACK Lollipop!

/

IMG_4081
Varje gång jag åker med Optiker utan gränser/Synoptik så tar jag med mig saker till barnen. Vi hjälper ju endast vuxna med nya glasögon och då de ofta köar i timmar tillsammans med sina små barn, så blir det jobbigt för barnen.

Vi har platsbrist i våra resväskor eftersom de i förstan hand är till för att frakta glasögon. Varje deltagare har två resväskor och ett handbagage. I handbagaget ska våra personliga tillhörigheter. Vid min första resa, till Guatemala, så skulle vi vara borta i nästan tre veckor. Jag höll på att dö när jag fick reda på att alla mina privata grejer skulle rymmas i handbagaget. Det enda som fick vara med i resväskorna var typ schampo och balsam. Men, det gick. Nu är jag inne på min fjärde resa så jag vet exakt hur lite kläder jag behöver ha med mig och hur smart man packar.

De saker vi har med tillbarnen måste alltså ta minimalt med plats. Jag brukar ha med ballonger, bokmärken, tatueringar, mininagellack … och accessoarer från Lollipop. Tjejerna som äger det, Ulrika och Annika, har sponsrat dessa resor tidigare och jag är oändligt tacksam eftersom barnen blir så oerhört glada.

Om en vecka är vi på plats. Ska bara överleva flyget ner. Jag avskyr att flyga och har bunkrat med sömntabletter.

0
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00