ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Nu får ni passa på!

REKLAM för mina egna prylar!

Jag åker till Bolivia på måndag och det betyder att webbshoppen kommer gå på halvfart. I stället för att ordrarna går varje dag kommer de skickas en gång i veckan. 

cached-images.btdmtech-4
Jag har fyllt på lagret med bajssprejer så passa på nu. Ni som är nya: jag säljer en sprej som man sprejar ned mot vattnet innan man sätter sig och den tar bort ALL lukt. Sprejen innehåller eteriska oljor som “kapslar” in stanken. Säljer oerhörda mängder till föräldrar med barn i skolan och till folk som jobbar på kontor. Kalasbra att ha i fickan, väskan eller ståendes på toaletten. Det är också en perfekt gå-bort-present och jag är så galet glad över att ni som köper den verkligen gillar den.

Den funkar verkligen på riktigt … och jag har en fotsvettssprej också!

HÄR hittar ni dom.

PS, Har ännu inga besked från leverantören om “Shit Happens”. 

Nu får ni passa på!

0
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.