Hasse Aro, are you bloody joking?

IMG_5270
IMG_5271
IMG_5272

 1. Förhoppningsvis går få personer ditt inlägg Hasse Aro. Jag uppfattar det som att du vill tysta folk genom att ge framställa det som att kommer man med kritik och uttrycker ilska mot manssvin är man en del av en lynchmobb. Ditt inlägg får mig mest att undra varför du vill tysta folk som tar upp kvinnomisshandel.

 2. John skriver:

  Jaha så då är jag pöbel som vill ha nolltolerans mot våld och övergrepp.Märklig kommentar från Aro

 3. Jag har tappat all respekt för män eftersom väldigt många män resonerar, likt Hasse Aro, på detta verklighetsfrånvända och imbecilla sätt. Att resonera på detta otroligt barnsliga sätt är tecken på svagbegåvning.

 4. Biggan skriver:

  Nej en ska inte hängas av ett helt folk för ett systemfel. Men när en kvinna vågar gå mot strömmen för att berätta sin historia. Sin fullständigt förfärliga historia. Då måste vi som har möjlighet stå bredvid vår syster och skrika tillsammans. De är många där ute våra systrar. De är så många som skrämt till tystnad. År ut och år in. Av patriarkatet, av rättssamhället. Skampåle. Stenkastning. Men när ett helt system låter kvinnor dö av skam och skuld och våld och ensamhet. Då måste vi bemöta det med kärlek, respekt, ansvarstagande och höga skrik i skyn. Vi kastar inte sten. Vi låter inte Örjan och alla andra män som åkt med i denna livsavgörande meetoorörelse få klä skott för ett ensidigt krig där männen, förövarna alltid står kvar starkast. Vi har satt ner foten. Och vi tänker låta dem falla en efter en. Tills det inte blir någon syster kvar som får sätta livet till. Det är inte synd om den enskilde mannen som får stå i ljuset av skam. Det är vår förbannade skyldighet att lyfta fram dem allihop. Förövarna som försökt tysta kvinnorna. Vi är ingen pöbel Hasse Aaro. Vi ställer dem inte vid skampålen. Vi kastar inte sten. Vi sätter stopp för ett överjävligt övervåld som pågått i generationer mot kvinnor som aldrig haft en chans. Det gör ont att åka dit nu att man tystat en kvinna. Och det ska det göra. Ropen har börjat höras från alla dem som blev tystade. Äntligen. Vi kastar inte sten. Vi reser oss och tar hjälp av varandra och det är banne mig på tiden. Det är inte en som faller öppet. Det är en efter en. #brinnförjosefine

  1. BRA RUTET !!!!!!!!

   Tappade totalt respekten för denna Tumbakille nu

  1. Mycket bra skrivet, Biggan! 👍👏💪🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..