Ja, it’s for sure vanligare än ni tror, trust me

Skärmavbild 2019-03-24 kl. 18.54.47
Skärmavbild 2019-03-24 kl. 18.51.57
Skärmavbild 2019-03-24 kl. 18.52.13
Skärmavbild 2019-03-24 kl. 18.52.36
Skärmavbild 2019-03-24 kl. 18.52.49
Skärmavbild 2019-03-24 kl. 18.53.10

 1. Anne skriver:

  Är det bevisat att man ger sig på barn ska vederbörande sitta inspärrade på livstid! Blir mörkrädd över statistiken på hur många som faktiskt är på sina barn. Läste också att merparten av övergreppen görs av kvinnor, men att de inte anmäls eller pratas om på samma sätt. Hua, kommer aldrig våga låta vår son sova över hos kompisar!

  1. Du förstår säkert (om du tänker efter och söker fakta/statistik) att merparten av sexuellt våld och särskilt det sexuella våldet mot kvinnor och barn, begås av män. Forskning visar att i t.ex lesbiska familjer, dvs där barnen bara lever med kvinnor, är både det sexuella våldet och våldet mot barnen inte ens mätbart. Dvs, man kan säga att sexuellt våld mot barnen inte ens existerar i familjer där bara kvinnor ingår.

 2. Hanna skriver:

  Jag vill också att de ska dömas till hårda och långa straff men fängelsestraffen i Sverige är inte satta utifrån hur mycket offret fått/får lida. Det gäller att ha det i åtanke.

 3. Bea skriver:

  Fick nyss reda på av min barndomskompis att hon var utsatt av sin pappa som barn.
  Hennes mamma anmälde och det blev utredning som senare lades ner. Min kompis har trots det minne från vad hennes pappa gjorde. Men hennes mamma kunde inget göra för han var ju ”oskyldig”
  Fruktansvärt!
  Hon åkte till sin pappa varannan helg i alla år under uppväxten

 4. Man blir ju misstänksam…ska mina barnbarn få sova någon annan stans utan föräldrar el mig ?? Ska de få åka på idrottsläger själva ?? Svar : Nope ! Kompisar kan sova hos oss. Gärna tillsammans med sina föräldrar. Jag kommer finnas på varenda träningsläger….precis som jag gjorde med mina barn (som hade den där handbollstränaren i gympa – han Patrik Sjöberg outade….vi visste ingenting 😳….och då undrar man vilka fler pedofiler som man är bekant med….😳

  1. … och det är ju SÅ vanligt.Tre stycken i varje klass är drabbad.

   1. Mona det innebär ju att var TIONDE karl håller på med sina el andras barn !?!?!?
    Hur vidrig är inte världen….

    1. Det är oftast heterosexuella familjemedlemmar som utsätter barnen av båda kön för våld och sexuellt våld. Pappor, styvpappor, bröder, farfar osv är vanligast. Det är alltså i den egna familjen som det mesta av våldet mot barnen i samhället begås. Det är dit vi måste rikta vår misstänksamhet, vår uppmärksamhet och våra blickar.

     1. Du har helt rätt. Om du hänger kvar här i några veckor så kommer jag prata mer om det.

 5. Norpan skriver:

  Jag beundrar verkligen alla som är så starka och vågar berätta. Det öppnar upp för att fler vågar, vilket förhoppningsvis gör att man får fram bättre stöd för offren, strängare straff för förövarna, samt att det blir ett ämne i skolan att belysa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..