Yes, yes …. Y E S!

Skärmavbild 2019-03-25 kl. 16.14.55
Skärmavbild 2019-03-25 kl. 16.15.47
Hallefuckingluleja, må rättvisa skipas.

– Ni vill skriva om detta men det är sådant som folk egentligen inte bryr sig om. Nu finns det en hel kvinnoorganisation som kan tänka sig bli upprörda av det här. Men det här är gamla grejer och det är redan dömt i det här. Det finns ingen rättegång eller någon som skulle ta upp det här. Människan är dessutom död och kan inte höras.

… säger idioten i Expressen.

Det är bara att hoppas att ledningen på Dramaten har tillräckligt mycket stake för att säga upp honom också. Det finns ingen annan väg.

 1. Blir så förbannad och upprörd bara jag tänker på f.nskapet och stackars, stackars henne. Att han inte blev dömd ordentligt då är en gåta när så många verkade veta vad som hände henne.
  Nej sparka ut det 71-åriga eländet från Dramaten och låt honom sitta inlåst mycket länge.

 2. Idag känns världen lite lite ljusare, lite bättre. Håller nu tummarna för att det inte är ett spel för gallerierna tills det blåst över utan att Dramaten verkligen röjer ut sina så kallade bad boys nu och släpper in frisk luft i salongerna.

 3. Jag tror jag känner precis som du men jag är också arbetsgivare och undrar på vilka grunder de ska säga upp honom? För att han är ett svin privat? Däremot har det hänt saker på arbetstid eller arbetsrelaterat men de har inte agerat när det har hänt så de kan inte använda det heller.

  De kan köpa loss honom. Kan vara en lösning eftersom han närmar sig pension men det är inte uppsägning

   1. Men Ö R är ju 71 år så han är ju redan pensionär🤔
    Ett smart drag vore att han kryper ned i sin malpåse och stannar där.

 4. Hej,
  Gubben är ju 71 år, det är väl bara att pensionera honom. Sen kanske någon skall uppdatera hans wikipedia sida och lägga till kvinnomisshandlare???
  Jag har varit ledsen sen jag såg dokumentären på SVT Play, när den kom ut. Fy Faan!!! säger jag bara.
  Kram

 5. ”Människan är dessutom död” Hur kan man uttala sig så? Blir äcklad av att jag faktiskt har sett filmer och teater där han är med. 71 år, skit samma. Sparka honom. Sen är det upp till oss att berätta för våra barn vilken skit han var. Hans historia blir inte hyllad utan tvärt om.

 6. Eftersom man efter pensionsåldern inte har jobbrättigheter så är det väl bara att säja hejdå. Men det är skrämmande att en man som har misshandlat hela livet inte förstår vidden av sitt beteende/brott. Höjden av cynism! Dramaten borde bojkottas så länge gubbslemmen är kvar.

  ”Nu är jag så jäkla förbenat förbannad. Nu tänder jag mitt krut. För helvete, för satan nu så får det vara slut”

 7. Vi måste prata om barn och kvinnomisshandel !
  Fördomar och peka-finger åt kvinnan ”varför går hon inte”….stödjer bara förövaren som kan fortsätta och fortsätta
  Nu hade nyhetsvärdet (jo jag är krass) av Metoo börjat klinga av
  Då – BAM – en jävligt obehaglig dokumentär om Josefins öde. Obehaglig men NÖDVÄNDIG !!! Nu pratar ALLA om detta och upprörs. Men….hur länge är folk upprörda ?? Tyvärr behövs såna här uppvaknanden regelbundet för att man ska börja prata om detta….och se sig omkring….och med tidsandans upprördhet över detta kan få modet att se en utsatt medsyster ….o hennes barn

 8. Hela hans uttalande är så fruktansvärt känslokallt och hårt, men den sista meningen ger mig rysningar i hela kroppen 😢

 9. Först vill jag säga att det är bra att det kommit ut, så folk vet i förebyggande syfte.

  Men jag tycker också är han dömd o fått sitt ”straff” så har han betalat för sitt brott och har rätt att försörja sig. När saker uppkommer efter hand får de tas itu med då.

  1. Problemet med honom är ju att det här är inte första gången som Dramaten väljer att ta bort honom från scenen. De har haft problem med honom till och från i alla år. Medarbetarna har inte vågat säga något eftersom han ju är ”den stora stjärnan”. (Har en vän som jobbar där.)

 10. Visst var det väl han, ÖR som även misshandlade Johannes Brost rätt svårt typ 2014? Har för mig att han fick straff för det. Men det verkar ingen skriva om. Inte bara kvinnor den mannen misshandlade.

 11. Denna mannen borde ha stoppats o anmäld för länge sedan. Ett kräk i min värld. Om det hade funnits fler anmälningar så hade det kanske inte blivit så mild dom eller i min värld ingen dom överhuvudtaget som det blev nu. Vad är det som skapar monster som denna vidriga man?????

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..