När solen skiner på riktigt

IMG_5107
Det var länge sedan jag var på så här gott humör.

Dessutom är det bara en vecka kvar tills det är dags för Optiker utan gränser och Bolivia.

Life is sweet.

 1. Så fin bild på dig!!

  Nyfiken på hur du upplevde Profilo behandlingen.
  Själv testade jag efter ditt inlägg men än upplever jag ingen skillnad :=).

 2. Så roligt att höra att du äntligen har en genuint solig dag. Efter allt du har gått igenom önskar jag dig det så innerligt. ❤️ 💐 Sen blir jag genast nyfiken och undrar vem du har skickat advokatbyrån på. Den får det nog hett om örona med det leendet 🤣. Buss på bara. ❤️ 💐

 3. Och nu Mona, tack vare dig och andra, har äntligen tidningarna, deras krönikörer och ledarskribenter uppmärksammat det Josefin och andra i hennes situation gått igenom. På tiden att detta mörker kommer upp i ljuset!
  Svin som ÖR och andra KANSKE, KANSKE får stå sitt kast. Trots det är för sent för de som drabbats.
  Tack Mona, tack alla, som informerade oss, gjorde oss uppmärksamma.
  Och tack Mona för ditt solskensinlägg här. Du vet jag håller alla tummar och tår att solen ska fortsätta lysa.

 4. Fortsätt vara så glad Mona… Det klär dig❤️
  Du har dessutom fått mig lite nyfiken på Ellis igen👍🤗

 5. Jag blev helt paff när jag såg att du gör reklam för Elisabeth Massi. Detta med anledningen av Metoo och att domstolen gett den välkända advokaten bakläxa på en fjärdedel av de kostnadsräkningar hon lämnat in.
  16 kvinnor som arbetat under henne berättade om vad de beskrev som trakasserier från hennes sida.
  ”Man hade alltid ont i magen”, sade advokaten Anna Wahlström.
  Av erfarenhet vet jag hur denna kvinna går över lik för att håva in uppdrag, såklart mediala och välavlönade sådana. Men vad betyder 16 kvinnors berättelser i detta sammanhang?

  1. Va? Var gör jag det? Du förväxlar namnen. Den där muggen tillhör David Massi. För övrigt var Anna min dotters advokat. Genom Elisabeth. Som jag inte alls känner.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..