ANNONS

Josefin Nilsson och Örjan Ramberg

/

Igår åkte jag in till Dramaten/Elverket för att vara med i manifestationen till Josefins minne. Örjan Ramberg misshandlade henne så svårt att hennes rygg gick sönder. Några år senare, efter ett antal operationer, kunde hon inte ta sig ur sängen utan morfin. Hans misshandel blev till slut hennes död. Indirekt. 

IMG_5205
Jag kom tidigt men trots det var många redan samlade. Örjan skulle spela inne på teatern men lite senare fick vi höra att han sjukanmält sig. Fega kräk.
IMG_5202
Det kom hundratals människor för att hedra Josefins minne men det som förvånar mig är tystnaden i media. Dagens Nyheter har en liten notis men övriga media är knäpptysta. Inte ens tv4.

But why?

Uppdaterat: Nyss visades ett klipp från manifestationen. Om att Josefin hedrades. Dock nämndes inte Örjan Ramberg vid namn. Bara ”offentlig person” och utanför ”hans arbetsplats”. Jag noterar att under förmiddagstimmarna så skrivs det i fler tidningar. Dock inte förövarens namn. Jag gissar att trycket på media blivit för stort för att manifestationen skulle negligeras. Nu är det bara Dramaten som ska agera. Bort med honom. Hejdå.

45
115

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00