Halslyftet 6 månader senare

I september förra året gjorde jag ett samarbete med Akademikliniken i Stockholm.

IMG_5699
IMG_1364
Efter en kraftig viktnedgång har jag haft en hals som jag inte alls har trivts med. Jag är ytlig som attan och därför har min fokus på all överskottshud varit jobbig.
IMG_9817 2
IMG_9815
Jag är femtiotre år och vill gärna se ut som det och inte ha en hals som en 80-åring. Hakan var inte heller så rolig, men det var halsen som var mitt stora problem.

Operationen tog drygt fyra timmar och när jag vaknade upp så hade jag ingen aning om hur jag såg ut.

IMG_6726
Tills maken kom och jag såg skräcken i hans ögon! Halva ansiktet var förlamat men jag var inte orolig.
IMG_6748
Allt det hade jag fått information om tidigare. Det här är en stor operation och det skulle komma att ta ett halvår innan man kunde se det slutliga resultatet.
IMG_6779
Vid den här typen av operationer får man sova kvar och redan nästa morgon mådde jag hur bra som helst. Personalen var dessutom fantastisk!
IMG_6899
Så här snygg var jag i ca 14 dagar.
14 september
Jag tillhör inte kategorin människor som har svårt att stå för vad jag gör så jag hade inga som helst problem att handla och bete mig som vanligt.
IMG_6819
Konvalescensen gick över förväntan även om det såg ut som om jag gått en brottningsmatch.
IMG_6823
Sjukt blå! Det enda som var jobbigt med hela operationen var de ”häftklamrar” jag hade på sidan. Man får inte sova på sidan med dom och då jag är en sidosovare så var just den biten var skitjobbig men efter 14 dagar togs de bort.
November
Två månader senare såg jag ut så här. Jag har fortfarande en skrynklig hals i vissa vinklar, men nu är den mer anpassad till resten av mig och min ålder. 
1833696
Halsen/hakan före …
1942805
IMG_7927
Dr Jonas Röjdmark passade även på att ta bort mina hamsterpåsar.

Jag är så galet nöjd.

 1. Men alltså så galet snyggt gjort. Riktigt lyckad op. De är proffs på Akademikliniken. Har gjort några ”småfix” där och har en stark önskan om skrynkel halsen, för precis som du har jag haft en kraftig viktnedgång sent i livet och det är som om halsen aldrig kan ”gå ihop” sig. Ja vi får se vad det blir, det finns ett annat område som står överst på listan….tro det eller ej..:-)))). Grattis till ett superfint resultat.

 2. Carola skriver:

  Jag ska se om jag kan få min haka fixad. Har fått en del häng efter en mindre viktnedgång nämligen…🤔 Känner mig mycket gammal under hakan 😇

 3. Helena skriver:

  Jag är ju en sån där jobbig människa som är emot plastikoperationer. Men, trots det så är det spännande att följa och måste säga att slutresultatet ser bra ut. Som du skrivit så ser det ju inte ut som en 20-årings hals. Tycker högst personligen att sen ser lite yngre ut än din riktiga ålder men inte på en nivå där det ser onaturligt ut eller opererat, mer som någon som haft bra gener. Tror många som inte visste om det faktiskt skulle missat det om man inte kände dig innan 🙂 Hoppas att du är nöjd!

  1. Åh, jag är mer än nöjd. Har mycket skrynklor kvar men halsen är mer ”anpassad” till resten av mig. Jag kommer aldrig operera mig för att se ung ut. Har lyckligtvis också väldigt bra gener. Min mamma är 72 men ingen tror att hon är över 60.

 4. Malin skriver:

  Ser ju toppenbra ut. Jag vet inte om jag skulle våga 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..