Kan vi göra en insats!

 1. Fy faaan säger jag bara! Må han brinna i helvetet! Tänder ett ljus här hemma och tänker på henne och alla andra kvinnor som blir utsatta för svin…..

 2. Aktuell person låg i rabatten utanför Cafe’ Opera dyngrak ca -91 då jag å kompis stod i kö utanför. Tragisk människa men än mer sorgligt och tragiskt för dem han skadat 😫😤

 3. Hoppas någon kan tända ljus från mig också. Blir så oerhört förbannad och ledsen på att såna människor som han finns, över huvud taget. Vad gör att en människa tar sig rätten att förstöra en annan människas liv? Och hur i helvete kan han komma undan rättvisan? Men det är klart, det är ju ”bara” (eller mest i alla fall) kvinnor han har misshandlat och vi är väl inte så mycket värda… Vedervärdigt! Hoppas han blir fullständigt utbuad i kväll och att han inte längre får vara kvar i uppsättningen.

  1. Har precis kommit hem, det kom mycket folk och jag hoppas verkligen att chefen på Dramaten ger fan i att ge honom fler roller.

 4. Kunde inte komma! Såg dock dokumentären, heder åt Hannes, fy för alla som negligerade honom och större FY åt svinet som utsatte henne för våld och kränkningar, må han lida resten av sitt så kallade liv.

 5. Har precis sett dokumentären 😢

  Skönt att höra att många kom då jag själv bor för långt borta.
  Men tänder ett här 💕

  🕯

 6. En fråga: Lever aset Örjan Ramberg fortfarande? I godan ro? Hur länge till? Jag har för mej att svinet var med på Slottstagningarna? I så fall vilar förbannelsen tung över dem som umgås och umgåtts med honom.

  Jag har först nu i dag 24 mars 2019 fått reda på vem den här mördaren är. För mördare är han och mördare skall han förbli till dess att någon varm och klok och medkännande människa sparkar sönder hans gravsten den dag han dött i småbitar.

  En sådan djävel skall inte upp någonstans efter döden utan ned. Långt ned. Helst imorgon. Fan ta dej Örjan Ramberg! Och fan ta er som sopat denna missdådares illdåd under mattan!

  Fan ta Dramaten om han är kvar där! Fan ta hans umgängeskrets som saknar det minsta uns av eftertänksamhet!

  1. Hej Ronny. Alla nya läsare måste godkännas av mig men efter det kommer dina kommentarer igenom utan problem!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..