Är jag förvånad

Skärmavbild 2019-03-21 kl. 08.28.57
Har jag sagt att jag hade norra Europas största samling av Hydman Vallien … som jag sålde av på Blocket för skit och ingenting …. strax innan hon kolade vippen?!

Grattis till alla er som gjorde ett kap.

Mvh

Inte alls bitter

 1. Folk är inte kloka! Betala så mycket för så fula grejer!
  Jag gillar inte alls hennes stil och är jätteglad att jag sluppit få dem i present, eftersom jag själv aldrig skulle köpa dem.
  mvh kärring mot strömmen

 2. Gillar heller inte Ulricas konst. Däremot gillar jag hennes Bertils konst.Träffade dem många gånger och skönare människor är svårt att hitta.
  När jag skulle fylla jämnt för ca 20 år sen blev jag tillfrågad om jag ville ha en Ulrica-present. Det ville jag inte! Hade idag kunnat finansierat en bra semesterresa, kanske.
  Men strunt samma, jag är heller inte bitter! Eller…?

 3. Visst gjorde du dig av med några Muminmuggar som sen visade sig vara rätt värdefulla också? Eller var det någon annan kanske.

  1. Alltså, jag orkar inte ens prata om det. D ä r kan man snacka om karma: innan jag slängde dom så muttrade jag jämt hemma hos Magdalena om att hennes jäkla Muminmuggar var så fula. Kan säga att jag är rätt tyst när jag är hos henne nu…

 4. Tyckte att hennes grejer var lite läckra så jag har kvar dessa i en låda på vinden. Blir kanske bra att dryga ut pensionen med när den dagen kommer😉

 5. Så glad att jag hann läsa den borttagna texten!

  Kanske du kan stödja manifestationen genom att skriva om den o hänvisa till cissis post?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..