ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Kan ni ge mig tips please

Mina läsare

Nisse-My Love

Nisse gillar att leta godis och jag har allt från hemmagjorda rullar där jag gömmer godis, till köpta leksaker med godisgömmor.

IMG_4464
Den här köpte jag i förra veckan. Han älskar den. Problemet är bara att det tog en kvart så såg den ut så här.

Vet ni några bra och kluriga godisgömmor som inte går sönder fort?

Kan ni ge mig tips please

25
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights