Busy business och reklam i bloggen

IMG_4466
I veckan var jag hos IDUN Minerals för att träffa Joanna och Anna. 
IMG_4542
Sedan en tid tillbaka så är IDUN och Lets Face it två olika bolag även om det är samma ägare. Jag älskar att jobba med dom då bolagen dels har väldigt bra produkter och dels för att personalen är fantastisk.
IMG_4541
Allra först gick jag bort till Belle på Let’s Face it och hälsade. Hon ska föda när som helst och i helgen ska vi ta in på Fredriksborg hotell för ett sista häng innan hennes bebis kommer. 
IMG_4471
Jag älskar att reta hennes chef, Cissi. Kolla Belles städade skrivbord …
IMG_4470 2
… och Cissis, som är två centimeter ifrån Belles! ”Nä, Mona, du får inte fota!” Men, hon vet att jag alltid gör det ändå!
IMG_4540
Denna gång vägrade hon att vara med på bild då hon hade en ”bad hairday”. Cissi hade för övrigt ett presskit som var på väg hem till mig men som jag nu kunde ta med mig direkt.
P1010569
Jag har snöat in lite på kosttillskott och provar gärna olika tillverkare. Dessa från Beauty Bear smakar dessutom som godis! Veganska, inget artificiellt skit, HÄR hittar du dom. Just det, jag måste berätta: IDUN Minerals och Let’s Face it har en megautförsäljning i deras lokaler den 26 mars mellan 15-19. 
Skärmavbild 2019-03-13 kl. 09.41.32
IMG_4494
Det finns hur mycket som helst som ska plockas upp och det kommer vara knökfullt så se till att komma tidigt! Ingen anmälan behövs. 
IMG_4521
Jag hade som sagt ett möte med Joanna och Anna som bland annat handlade om ett jätteevent i slutet av april. 
IMG_4527
Bästa Joanna …
IMG_4531
… och Anna. Det är svårt att få tag i bra medarbetare så ägarna kan vara sjukt stolta över att dessa bönor har valt att jobba hos dom. Galet proffsiga.
IMG_4536
Eventet är internationellt i den mening att de har bjudit hit 23 stora influencers från hela världen … plus mig och en annan svensk person som ännu inte återkopplat så hennes namn kan jag inte röja än. För mig känns det extremt roligt eftersom jag inte på något sätt är en uttalad skönhetsbloggare, mer en vanlig svennebanan som gillar deras produkter.

Jag vet att det är mycket reklam i alla bloggar runt om, ett måste för vår överlevnad. Men, jag bestämde mig för länge sedan att dels vara väldig selektiv med samarbeten, och dels att hellre satsa på affiliatelänkar. Alltså länkar på produkter jag verkligen tycker är bra, eller som mina vänner och ni läsare har rekommenderat. Det här med selektiva samarbeten kan diskuteras av många av mina ”kollegor”. Visst, att tacka nej till 50-60.000 kr svider självklart, men om man inte riktigt tror på produkten, eller tjänsten så blir det svårare att svara inför eventuell kritik. Då avstår jag hellre. Pengar betyder mycket men f-n inte allt.

Sen kan det också vara så att jag mycket väl skulle vilja göra reklam för t ex ett vin, men avstår helst då det blir för mycket tjafs även om jag kan tycka att var och en alltid är ansvarig för sina egna handlingar. Jag spelar gärna på Lotto och sånt men har svårt att göra reklam för spelkasinon på nätet, mest för att jag inte gillar det personligen. Kanske en dubbelmoral med tanke på att Lotto och liknande också är spel, men jag står för det. 

… och jag vet att det poppar upp spelreklam mellan inläggen här i bloggen men det styrs av Bonnier … tyvärr. 

  1. Karin skriver:

    Kritiska och ifrågasättande ögon igen. Jag tänker mkt på hållbarhet (förutom veganismen) och känner bara suck över att ta hit folk från hela världen för att göra reklam för smink. Skulle vara kul att få info om hur man tänkte där för de åker väl inte tåg?

    1. Ifrågasättande är bra. Är inte så insatt men vet att i varje land som kommer så finns IDUN representerade och det här är tänkt som en sorts internationell eventkonferens. Själv tar jag tåget in till stan den dagen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..