ANNONS

Veckans nyheter i badrummet

/

P1010578
Som jag skrivit i tidigare inlägg så tänker jag försöka hålla mig till svenska märken när det kommer till smink. Av två anledningar: dels för att gynna de svenska företagen och dels för att kvaliteten på svenskt smink ofta är hög. IDUN Minerals ägs av tre bröder och de har tillsammans med sin personal koncentrerat sig på att i möjligaste mån ha 100% veganskt och att det ska vara för människor med mycket känslig hy. De är också godkända av Astma & Allergiförbundet och finns hos flera apotekskedjor. 
P1010590
Att ögonskuggorna är bra är ingen nyhet, dock är dessa färger nyheter för mig. HÄR

Skärmavbild 2019-03-13 kl. 12.02.31
Älskar också att de är inkluderande med deras utbud av foundations. HÄR(Det finns även mineralfoundations.)
P1010584
Deras läppstift och läppglanser har jag använt i flera år nu. HÄR
P1010581
Senaste tillskottet i mitt badrumsskåp är denna ögonbrynspenna som vann året bästa ögonprodukt i kategorin ”Årets Fransar & Bryn” på Daisy Beauty Awards nyligen. HÄR
P1010598
Sist men inte minst av det som är nytt för mig är dessa serum. IDUN är duktiga på det också varför det är lätt att rekommendera. Nu när det är vinter så är mitt ansikte galet torrt varför jag nästan överkonsumerar sådana här produkter. Det enda som hjälper. HÄR

Har ni inte provat IDUNs produkter så tycker jag att ni ska göra det. Talibanen (15 år) och min mamma (72 år) använder b a r a det så det visar ju att det funkar för alla åldrar och hudtyper!

9
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00