Pedofili

Skärmavbild 2019-03-13 kl. 07.50.30
Jag ska helt ärligt säga att jag har svårt att hämta mig från dokumentären om honom, trots att det är över en vecka sedan jag såg den. Fick en del kommentarer när jag lade upp förra inlägget om det hela, men jag är ledsen, det finns INGENTING som kan få mig att tro att han var oskyldig och det var när jag såg dokumentären som jag mindes att hans syster gick ut på 90-talet och anklagade honom för att vara pedofil. Det resulterade i att hela släkten vände henne ryggen.

Kan säga att jag utan problem kan identifiera händelser i min värld med hennes.

Skärmavbild 2019-03-13 kl. 07.50.56
Jag önskar att alla, ALLA, tittar på den här dokumentären på SVTPlay. Fyra timmar uppdelade i två avsnitt. Vet man inte hur grooming går till så visar den här exakt hur det funkar. 
Skärmavbild 2019-03-13 kl. 08.05.48
… och skulle man nu, hur i helskotta det nu är möjligt, tveka till dessa mäns berättelser, kan man titta på Oprah Winfreys intervju med dom på Youtube.

 1. Jenni skriver:

  Jag trodde inte på att han var pedofil när det uppdagades förräns nu när jag sett dokumentären om killarna.
  Fy fan säger jag bara vilket svin han var MJ 🤮🤮🤮😡😡

 2. Anne skriver:

  Jag såg första delen igår. Finns ingen tvekan, inte någonstans. Han var en äcklig pedofil. Han kommer inte spelas i detta hus. Lite lustigt att de spelade ” Bad” på radion när jag var ute och åkte idag. Han var really bad.

 3. Ska försöka se den nu när du nämner den. Jag har bara läst artiklar om den hittills och inte riktigt orkar engagera mig (egna livet är ibland tungt nog), fast jag har ett brinnande intresse av att se och lära mig från alla dokumentärer om människan jag bara kan.(och hej hallå, det kan ju ha varit 4 timmars blajj blajj om en kändis ..)

  Men, som sagt, efter att du nämnt den så ska jag se den.

  Och som en parantes… När ditt blogginlägg om J kom ut så insåg jag en jag som legat där bak i skallen. När jag var yngre hängde jag mycket i en lekpark med djur och sånt. Vid ett skede renoverade dom och jag, som var ett bekant ansikte där gick för att se hur det skulle bli. En man, han måste ju varit en bekant filur för han kunde visa mig runt i nya delarna. Helt plötsligt hade han mig tryckt mot väggen. Vad han försökte göra minns jag inte men jag minns(tack pappa!) för hur jag smällde till honom och bröt mig loss när han hade mig mot väggen.

  Men det värsta är känslan efteråt. Jag MINNS ännu hur jag inte ville att pappa skulle veta för då skulle han må dåligt. Jag minns paniken när jag någon dag senare såg samma man, le mot mig, i samma lokaler. Jag gick direkt och kom egentligen aldrig tillbaka.

  Och vet du, tack för att ni varit öppna med allt. För det har öppnat mina ögon.

  Och idag jobbar jag med barn, unga sådan och försöker läsa vartenda tecken jag hittar, vara en trygg hamn för någon som saknar det.
  Och då kanske jag kan rädda någon…

 4. Ka skriver:

  Tack Mona för att du lyfter dessa frågor i din blogg. Har en tendens att bara skriva när du gör det, då det ligger väldigt aktuellt för mig som mamma.
  Läser/läst dig många många år och hoppas alltid att jag ska springa på dig i Nacka strand. Då skulle jag försöka tjata mig till en fikadate och vilja prata om allt. Men också om hur det ör att vara förälder till ett utsatt barn, finns sååå många dimensioner i det. Kram

 5. Norpan skriver:

  Jag håller på att försöka ta mig igenom första delen i dag, men det vänder sig i magen på mig 🤢.
  Jag har tidigare misstänkt starkt att han varit pedofil, när jag sett intervjuer med honom där han uttrycker sig om sin ”kärlek” till barn och efter det jag sett hittills, så tvivlar jag inte en sekund.
  Det är så fruktansvärt hur han uppvaktat dessa pojkar och lindat både barn och föräldrar i en falsk trygghet, för att sedan utnyttja dem.
  Jag finner inga ord……..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..