Grattis Lenita, du vann hudvårdspaketet!

Tävlingen jag hade för ett par veckor sen har nu fått en vinnare. Jag kunde, som vanligt, inte välja själv utan fick ta hjälp utifrån, därav den långa väntetiden.

Img 3686.jpg
Detta hudvårdspaket från Reserol med FANTASTISKA produkter till ett värde av ca 3.000 kr vinner Lenita med den här motiveringen:

”Efter att ha lyckats ta mig ur från ett 15 år långt äktenskap inhållande mycket fysiskt och psykiskt våld har jag nu på egen hand skaffat mig en lägenhet, gått en utbildning och blivit färdig socionom utan att dra på mig studieskulder då jag parallellt har jobbat dag och natt. Från att aldrig ha brytt mig om min hy, mycket pga min f d mans ”du är ändå för ful för att kunna bli snygg” genom alla år så har du fått upp mitt intresse för kosmetika och hudvård. Jag vill så gärna testa det här och kanske hitta något som jag kan fortsätta med. Tack för allt du ger mig via din blogg. Jag har följt dig nästan ända från start och du har varit en av ljuspunkterna i mitt äktenskap.”

Kan ju säga att jag plockade fram 10 st tävlingsbidrag och blev varm i hjärtat när ovan var det som röstades fram. Tack Lenita för att du läser mig, TACK Reserol för att ni lät mig göra det här (kommer ha en likadan tävling på Instagram inom kort) och TACK alla ni läsare som ville vinna, ni är bäst!

Lenita, maila mig din adress så skickar jag paketet!

  1. Grattis! Helt rätt vinnare 🙌🏻❤️

  2. Norpan skriver:

    Wow, stor grattis kram till dig, både för vinsten av Reserol paketet samt att du varit så stark och tagit dig dit du är idag 🤗💕.
    Så fantastiskt roligt att just du vann, så värd att få pyssla om dig själv 💕.
    Stort lycka till i framtiden med ditt nya jobb och ditt nya liv 🙏❤️😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..