ANNONS

När man håller sig hemifrån

/

Well, maken är ju förkyld och …. odräglig … så jag har hållit mig hemifrån större delen av helgen, hehe.

Igår började jag söndagen med frukost på Wilmer. Hade en långväga läsare som var i huvudstaden och hälsade på.

IMG_4340
Malin (till höger …varför heter ALLA Malin?!) har läst mig i minst tio år men vi har aldrig träffats förut. Hon övertalade sin stackars man Joakim att hänga med och träffa mig. Älskar för övrigt när ni läsare gör så: tjatar på maken för att träffa en okänd bloggare. Det var verkligen supertrevligt. Jessica kom också förbi. Vi blev sittande i några timmar och när vi sa hejdå och var på väg ut genom dörren kom en annan Malin (!) i mitt liv så jag gick tillbaka och fikade ett par timmar till. 
IMG_4347
På vägen hem åkte jag förbi mitt gamla hus och fikade med Anna. 
IMG_4346
Ena sonen fyllde år i helgen och hon hade haft 16 barn på kalas dagen före. Tack gode Gud för att den tiden är förbi!

Jag minns att jag i början av mitt moderskap verkligen tyckte illa om de mammor som ordnade kalas på McDonalds för sina barn. Tyckte det var höjden av lathet och oengagemang. Tre-fyra år senare kan jag ju säga att jag hade en helt annan åsikt.

Hade förresten nyligen en diskussion om det här med kalas. Jag har oerhört svårt för det där med exkludering. När man lägger kalasinbjudningar på några utvalda hyllor på förskolan/skolan. Den jag diskuterade med tyckte att jag var ut och hojade och menade att hennes barn har rätt att bjuda vilka hon vill. Ja, det kan man ju kanske tycka men då får man skicka inbjudningarna utanför skolans omsorg.

Vad tycker ni?

32
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00