ANNONS

Päls var det här!

/

Jag tror att det här med fuskpälsar är här för att stanna så jag tänker lite att det är som med julkulor: man ska passa på när säsongen är över. Eller ja, här har det snöat för fullt men det är ju ändå vår snart. Hittar massor av snygga på Campadre. Om du inte är medlem där, så bli! Det kostar inget och man gör galet bra klipp där på allt möjligt!

ladda ned
Denna hittar du HÄR.
ladda ned
Vågar man sticka ut så är den här apsnygg! HÄR
ladda ned (1)
Den här har jag, grymt snygg! HÄR

ladda ned (1) 2
En liten kortare modell. HÄR
ladda ned (1)
Eller varför inte en lång fuskpäls?! HÄR
ladda ned (2)

En snygg grå?!

ladda ned (3)
Den här är toksnygg! HÄR

Alltså, det finns tokmycket mer HÄR!

0
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00