ANNONS

När man har noll arbetsmoral

/

Jag spenderar oerhört mycket tid framför min datorskärm. Utöver att jag packar ordrar och sköter webshoppen så sitter jag minst 7-8 timmar om dagen med datorn i knät och jobbar. Hemma i min fåtölj. Alltid med tv:n på.

Trots det ligger jag lite efter med jobb. Härom dagen blev maken sjuk och vi vet ju alla hur det är med sjuka män. Min är the king of theese guys. Helvitti så jobbig han blir. Jag är ju allt annat än sjukskötersketypen så jag blir bara irro när han ligger i soffan och piper om hur sjuk han är. Jag är typen ”bit ihop och ge fasen i att känna efter” medan han ojar sig konstant. ”Jag är så sjuk … jag mår så dåligt … det är faktiskt synd om mig …” .

I går bestämde han sig för att stanna hemma från jobbet. Jag ligger som sagt efter med datorjobb och hade en inte-röra-mig-ur-fläcken-dag framför datorn planerad. Ähum. Inser att jag absolut inte kan vara hemma och lyssna på gnällspiken så jag packade ihop mina pinaler och drog till Bromma Blocks. Att sitta på Espresso House och jobba är bland det bästa jag vet. Man har ”sällskap” men är ändå ostörd. Hade förberett en lång to do-lista som skulle betas av och var tokladdad.

Sladdar in i garaget, parkerar och tittar på bilen intill. Känner igen den direkt. Går in i gallerian och tar hissen upp till Espresso House.

IMG_4313
… se där ja. Där sitter bilägaren Malin, som äger dansskolan talibanen går på … och Lotta, en av dansmammorna. Kan ju säga att det inte krävdes särskilt mycket övertalning för att spendera de närmaste timmarna i deras sällskap. 
IMG_4314
Det är ju semmeltider nu och eftersom jag inte kan äta för mycket sött själv övertalade jag Malin att testa en semmellatte. 
IMG_4318
Hon påstod att den var asgod men jag tyckte mest det såg jäkligt kladdigt ut! Har inte riktigt förstått mig på det där med semla i femtusen varianter. Call me tråkig men jag föredrar den klassiska varianten.

Hur som. Drog in till Wilmer-Malin och åt en sen lunch med henne och sen åkte jag hem till han-som-håller-på-att-dö-av-förkylning.

Om jag fick något gjort?

Not so much.

0
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00