Michael Jackson – pedofilen

Härom veckan såg jag något på nån amerikansk sida om att en dokumentär om Michael Jackson skulle komma ut och det var ett himla rabalder om den. Läste inte så noga så jag fattade inte riktigt vad det handlade om.

Skärmavbild 2019-03-06 kl. 19.09.43

Sen fick jag ett sms från Mirka och blev tvungen att kolla. Dokumentären släpps i morgon på SVTPlay och jag säger bara: SE DEN!

Alltså, genom åren har man ju hängt med i snacket om att Michael Jackson kanske inte var helt rumsren men jag har ändå valt att inte tro på det då han blivit frikänd vid tidigare rättsprocesser plus att utpekade har varit konsekventa i sitt nekande om att de skulle ha varit utsatta.

Efter att ha sett den här dokumentären kan jag säga att det finns inget som helst tvivel för min del. 

Skärmavbild 2019-03-06 kl. 18.48.49
Två idag vuxna män berättar om deras erfarenheter som startar när de är 7 respektive 10 år.
Skärmavbild 2019-03-06 kl. 18.37.37
Skärmavbild 2019-03-06 kl. 18.39.21
Skärmavbild 2019-03-06 kl. 18.40.44
Skärmavbild 2019-03-06 kl. 18.35.30
Skärmavbild 2019-03-06 kl. 19.00.40
Skärmavbild 2019-03-06 kl. 18.49.38
Jag höll fan på att kräkas på riktigt. Visst, han blev aldrig dömd men säg den människa som tror att han är oskyldig efter att ha sett den här dokumentären … och det här är bara två av alla dom unga pojkar han hade runt omkring sig under alla år. Den mest kända är Ensam Hemma-skådisen Macaulay Culkin.
download
Han har alltid förnekat att det pågick något sexuellt mellan dom men nu fattar jag varför han varit så tungt beroende av droger i alla år … sen får folk säga vad de vill.

Fy satan vilken vidrig jefla människa. Tur att aset inte lever längre.

 1. Michael Jackson var min stora idol i min ungdom. Hela mitt rum var tapetserat med bilder, flaggor, speglar m.m. Då var jag för ung för att begripa vad som stod i media när mab talade om pedofili. Nu vet jag bättre och jag tror inte ett ögonblick på att han var oskyldig, utan att ens ha sett dokumentären. Jag kommer att se den och jag kommer må illa mest troligt och jag kommer säkerligen gråta men jag kommer aldrig sluta förundras över den artist han var och hans musik. Jag hade turen att se honom live 2 ggr och det är bland de bästa konserter jag varit på, säga vad man vill om honom, men musik kunde han leverera.

 2. Håller med, är det sant så kräks man ju. Man kan ju i och för sig ifrågasätta varför dessa inte framträtt tidigare. Har inte sett dokumentären, men det är så klart lätt att anklaga någon som inte kan försvara sig!

  1. Jag var inte MJs fan eller nått men jag anade att något inte stämde med den där filmen. Speciellt när jag såg hur hämndlystnen och arg Wade ser ut(trots att han försöker dölja det). Jag valde då att lägga nån timme och ta reda på fakta.
   Förutom att den där filmen inte innehåller något som helst bevis så är den full av lögner.
   Wade och James försökte stämma MJs dödsbo på 1,5 billioner med denna historia. Det som triggade upp detta är att wade inte lägre fick jobb som dansare och hans ekonomi gick i krasch.

   Till lögner;
   MJ var under FBIs utredning i över 10 år. De övervakade honom, hans mail och samtal var riggade. FBI agenter jobbade med honom och hos honom utan sin vetskap.
   Wade har antingen ljugit när han svor under ed  eller så ljuger han nu🤷🏾‍♀️.
   Hur vi vrider och vänder på det så är han en lögnare 🤥.

   Tanken av att dess män har antingen försvarat en pedofil eller anklagar en oskyldig man för det får mig att att vilja lås in de för resten v deras liv.

   Både Wade & James säger  att de inte hade någon aning att de hade blivit utnyttjade förräns nu.
   Samtidigt som Wade säger att han var tvungen att vittna för MJ då han kände att han måste ”rädda” MJ. Så han var medveten om att han hade blivit utnyttjad alltså? Ändå så vittnade han för MJs fördel? Help me out. Vad gäller det?
   Och James hävdar i filmen att MJ i sista minuten inför rättegången 2005 tvingat honom att vittna. Genom att bli aggressiv och hotfull.

   Det märkliga här är James var inte ens aktuell som vittne.Han fick alltså inte vittna.

   Wades Berättar i början av filmen hur han fick ta vad han ville från MJ garderob och att han då valde en jacka. En jacka som var kände från nån musikvideo. Och att han brände Jacka och allt annat som han fick från MJ, efter han blev medveten om vad MJ utsatte honom för.

   Julien’s Auction bekräftar att de köpte jackan för en milllion dollar och handskar och hatt för över $100,000 från Wade.

   Varför nämner inte Wade att han hade en relation med Brandi(MJs brors dotter)? Ett förhållande som varade i över 10 år. Från att de var 10 till 19 år gamla.

   Och enligt bevis(bilder filmer och vittnen)så var det Brandi han hängde med när han var i nerverland. Det var sällan MJ var hemma.

   Jag fick inte den bilden av hur Wade beskrev sina dagar i neverland.

   Wade beskriver hur besatt MJ var av hans relation med Britney. Brandi dumpade Wade pga att hon fick reda på att han var otrogen mot henne med många kvinnor. En av kvinnorna är Britney. Anledning till att MJ visade intresse för Wades och Britneys relation var för han var orolig för Brandi som då var sårad av det hela.

   I filmen säger James mamma  att hon mådde fantastiskt och började dansa när MJ gick bort. Hon säger även ”äntligen kan inga barn bli skadade”

   Medan James själv hävdar att han inte har pratat om övergreppen med någon. Att han överhuvudtaget inte ens kände till att han hade blivit utnyttjad  förreän hans terapi som startades 20/5-2013.

   Det visas också en massa fax-meddelanden som MJ ska ha skickar till Wade via fax.
   Wade är inte ensam om att få kärleksfulla fax-meddelande från Mj. På de nyligen utsläppta fax-meddelanden ser man hur MJ använder samma ord och meningar till familjemedlemmar, vänner, fans mm.
   Wade var inte den enda som fick såna meddelanden från MJ.

   James nämnde något om bröllop. Enligt James så ska bröllopet  ha ägt rum ett år efter pepsi-reklamen spelades in. Reklamen spelades in 1987. Då  har i så fall  bröllopet ägt rum 1988?
   Man ser oxå en video på MJ när han handlade ”smycke” som enligt James ska ha gått till honom.
   Det märkliga är att videon som visas på MJ när han handlade ”smycken” är filmat 1989. Och han handlade leksaker och glas. Inte smycke.

   Det märkliga här är, var hade James förvarar sina ringar? Jag menar borde inte mamman eller någon annan vuxen hittat ringarna någonsin. Vi snackar om guld och diamantringar här.

   Wade hävdar att pojkarn byts ut så fort de kmr i tonåren. cancersjukepojen var 14 år när han träffade MJ.

   Wade pratade för en annan pojken som han tror sig blivit utnyttjad av MJ. Aaron.
   1,Det är fel att dra in andras namn utan deras godkännande samt hävda att de har blivit utnyttjade när de själva inte håller med eller när det överhuvudtaget inte finns  bevis på det.

   Aaron har gett svar på tal där han bland annat hotar Wade. Om Wade hade varit ett riktig offer då hade han haft respekt för andra offers integritet. Men det vekar som Wade kan göra vad som helt med både de döda och levande så länge han kan få sina billioner.

   Om man tänker efter, MJ var inte en idiot.Kan ni försöka sätta er i hans sits för 2sek.
   Om du hade utsatt ett barn för sexuella övergrepp från att hen var 7 år till 15 års åldern. Skulle ni då vilja ha den personen för huvudvittne när du är anklagad för övergrepp av ett annat barn. På så sätt så ni  TOM TVINGAR vittnen att vittna.

   Wade berättar att han besökt MJ i neverland strax INNAN rättegången 2005. Där han beskriver hur Paris försökt få kontakt med sin pappa genom att gräva mellan hans fingrar och ropa ”pappa pappa!”. MJ ska då enligt Wade helt knäckt och frånvarande.Och där och då kände Wade ett ansvar, han måste ”rädda” MJ. Well… enligt alla andra som satt runt det där bordet så ägde inte middagen rum först EFTER rättegången.   

   Jag säger inte att MJ är oskyldig.Men ska jag tro på att han är skyldig. då vill jag se riktiga offer träda fram. Riktiga offer som inte är ute efter billioner eller uppmärksamhet.

 3. Det värsta är att det är omöjligt att bevisa, tydligen. Inga inspelade samtal, ingenting. Ord mot ord. Jag menar han pratar om exempel porrvideos. Men de kan inte hitta en ända barnporr video som bevis? även om jag tror på grabbarna så stör det mig att det aldrig finns ett ända bevis. Därför kan man aldrig vara helt säker tyvärr hur trovärdiga dessa än låter, kan de vara ute efter pengar. Ingen kan säga mj va pedo med 100%.

  1. I hear you men jag är dock övertygad. Glöm inte att kända människor som MJ och R Kelly har extremt lojala medarbetare. Det finns alltid någon som sopar undan spåren. Se på R Kelly, hans närmaste man hjälpte honom med alla dessa tjejer under åren … vilket han nu erkänt. Glöm inte heller hur paranoid MJ blev över de blodiga kalsongerna. Han var nog jävligt noga med att förstöra bevis allt eftersom. Hembiträdet som hävdade att det fanns en ”closet inside the closet” plus att hon med egna ögon sett. Jag är fullständigt övertygad om att dessa två män i dokumentären talar 100% sanning.

  2. Hur fan ska det finnas bevis- han var SJU år gammal då det började och tänkte knappast då “det här borde jag senare ha bevis på”.

 4. Jussie Smollett var också grafisk i hans beskrivningar, kolla på honom nu. LAPD och FBI hittade inget på Jackson mellan 92-2005 som riktade mot att hani var en pedofil men under denna period våldtog han dessa pojkar i flera år i sträck.

  En dokumentär kräver mer än detta.

  1. Mm, men utan att ha hundra koll: i hans fall handlade det väl om att han iscensatte ett överfall, eller?

   1. Precis. Men innan dess berättade han om händelsen i detalj, till vilket hela Amerika trodde honom.

    Wade Robson sålde hans MJ memorabilia för ett antal år sedan för flera tusen. Han ville vara anonym vilket inte den institutionen godkände. Det var allt han ägde. I denna dokumentären har han tydligen kvar saker som han kan bränna.

    Han vill även vara en del av Jacksonsin Vegas show, blev anlitad men hoppade av för att han fick ett annat gig. När detta projekt sen inte blev av ansåg han att han skulle bli anställd på Vegas showen ändå.

    Wade dejtade även MJs niece i nästan 10 år. Tas något av detta förhållande upp i dokumentären?

    Var inte MJ gift med Presleys dotter under tiden av dessa våldtäkter, nämligen detta i dokumentären? Var hon då medveten eller inte.

    Och mamman, hon var så glad att MJ dog, vilket betydde att de var medvetna om övergreppen innan 2009, men sedan säger det att det var Wades barn som triggade händelserna att återvända i hans minne. Vilket år var detta då. Han har även startar än fondnär folk kan donera pengar till offer av sexuella övergrepp, 250 dollar är minsta belopp om du är intresserad. Detta efter han inte kunde stämma MJ på 1 Billion dollar för att människan var död.

    Jag säger inte att dessa män ljuger, men när man anklagar någon och vill få en person dömd efter deras död, krävs ett ton av bevis. Detaljerade övergrepp kan i slutändan vem som helst beskriva.

    1. Well, jag kan tala om att man kan vara gift samtidigt som man begår övergrepp. Tro mig.

     Sen vet jag inte vad som är sant av det som skrivs om Wade och hans beteende, tror det går många ”historier” om det här… Har du sett intervjun med Oprah? Där ger han en rätt bra förklaring till stämningen.

     1. Fast det är inte wades mamma som säger att hon blev glad att han dog, de var James mamma, James berättade för sin mamma när MJ ville att han skulle vittna i den andra rättegången (typ 2005?)

 5. Jag fattar inte hur du kan vara så säker. Alltså jag tror också att han var pedofil, men du är alltså en av dom som är helt övertygad efter EN dokumentär och att även att det var därför Culkin var i ett tungt missbruk. Att du har personliga erfarenheter gör dig inte till expert inom området och dina åsikter är nödvändigtvis inte sanning. Irriterande när folk gissar och får det att låta som att SÅ HÄR ÄR DET PUNKT SLUT. Med det sagt tror jag också att han var en äcklig jävel men jag kan omöjligt vara 100% säker.

  1. Kan inte förklara men jag är tvärsäker. Har precis sett Oprah Winfreys intervju med dessa män och är om än mer övertygad. Jag är på intet sett en expert men jag tar mig friheten att uttrycka min starka åsikt och övertygelse i min blogg!=) Notera även att jag skriver att det inte råder några tvivel ”för min del”.

 6. Fy fan kan du uttrycka dig så finns massa bevis att Michael Jackson inte gjorde detta de ljuger för pengar gör lite jävla research innan du dömer efter den dokumentären.

  1. Åh, jag har inga som helst problem med att uttrycka mig, det råkar dessutom vara min blogg! Och du, ska du skriva här inne så vänligen uppför dig.

 7. Följande information vill skaparna av Leaving Neverland ATT DU INTE SKA VETA

  Eftersom media vägrar göra sitt jobb kommer jag nedan att dela med mig och sammanfatta det viktigaste som framkommit i rättsmålen mellan The Michael Jackson estate och de två männen i den så kallade ”dokumentären” Leaving Neverland.

  Sedan 2013, har Wade Robson och Jimmy Safechuck stämt Michael Jacksons dödsbo på $750 MILJONER. Detta rättsmål har generat tusentals sidor av domstolsdokument och vittnesmål.

  Dessa uppgifter som är OFFENTLIGA bevisar utan tvekan bortom rimligt tvivel att dessa personer LJUGER! Media är medvetna om att dessa dokument existerar, men struntar helt i skriva om deras innehåll.

  Media ljuger oss alla rakt i ansiktet och basunerar ut anklagelser som SANNING utan att redovisa de fakta som talar för att männen ljuger.

  – Både männen har under ed svurit att Jackson aldrig antastat dom sexuellt på något vis. De har försvarat Michael Jackson starkt från 1993 till 2013. För att sedan helt plötsligt ändra sin historia när de stämde Michel Jacksons dödbso på 750$ MILJONER dollar. Männens stämningar har misslyckats två gånger och de håller just nu på att överklaga – vilket innebär att männen har 750$ MILJONER anledningar att ljuga i filmen.

  -Sedan stämningen lämnades in 2013 har båda männen ändra sin story upprepade gånger, flera gånger har de givit direkt motsägande versioner av samma händelse. Tex så har Wade Robson givit MINST 4 olika versioner av NÄR och HUR det gick till när Michael Jackson påståtts ha förgripit sig på honom första gången.

  – I rättsmålet underkände domaren i fallet HELA Wade Robsons vittnesmål, för att han blivit ertappad av att ha ljugit så mycket UNDER ED under förhandlingars gång. Domaren sa att ingen ämbetsman i rätten någonsin kunde tro på hans story. (”The judge found that no rational fact-finder could possibly believe Robsons sworn statement, give the unequivocal evidence to the contrary and issued judgement in the Estate´s favor as a result.”)

  Mellan 2012 och 2014 skrev Robson TVÅ OLIKA bokutkast – för en memoar om sexuella övergrepp som han försökte sälja till en rad bokförlag för STORA pengar. Han misslyckades eftersom hans story inte sågs som trovärdig.

  Under tiden ljög han i rätten och hävdade att han aldrig diskuterat sina anklagelser mot Michael Jackson med NÅGON annan utom sina advokater. När Michael Jacksons dödsbo upptäckte att Wade Robson försökt sälja en bok till olika bokförlag – beordrade domaren Robson att överlämna ”bokutkasten” till rätten som bevis. De två bokutkasten visade att Robson version av anklagelserna ändrats VÄSENTLIGT från det bokutkastet till det andra.

  Robson blev också beordrad av domaren att överlämna alla sina mail som bevisning. Han bröt mot den begäran upprepade gånger: Första hävdade han att mailen inte existerade, sedan vägrade han helt enkelt att lämna över dom i ett försök att hålla dem dolda. I ett sista desperat försök använde han ‘attorney-client’ privilege”som argument för att han inte skulle behöva lämna över emailen. PROBLEMET? Hans familj var inte advokater.

  När Robson sluligen lämnade över emailen, visade dom att han under tiden han skrev på sin memoar och förberedde sin stämning – aktivt sökte information på internet från gamla nyhetsartiklar gällande anklagelser om Michael Jackson. Han skickade artiklar och webbsidor med detaljerad information om gamla anklagelser mot Jackson till sin email.

  Emailen visade bla en speciell nyhetsartikel från 1993, där både Wade Robson och hans mamma var omskrivna. Robson skickade artikeln till sin mamma och frågade om artikeln var sann. Mamman svarade: ”Wow, none of that is true”. Ändå valde Robson att ta med den storyn som sann i rättsmålet mot Michael Jackson estate. Det säger allt om han inte skyr några medel alls i sin jakt på pengar.

  Emails avslöjar också att under tiden 2011-2012, så tjatade Robson på Michael Jacksons dödbo att få jobbet som dirigent/koreagraf för the Michael Jackson tribute show in Las Vegas. (Michael Jackson ONE Project- Cirque du soleil)

  I hans mail skriver Robson att hans fantastiska vänskap med Jackson gjorde honom mer kvalificerad än någon annan för jobbet och att han skulle göra sitt allra yttersta för Michael. Vid samma tidpunkt berättade Robson för vänner att han skulle få jobbet och han sa det till och med på video: Start (4.18) https://www.youtube.com/watch?v=wPSv_ejCraE

  Slutligen bestämde sig The Michael Jackson estate för att anställa någon annan för jobbet istället för Robson. Det var då som en blixt från klar himmel som Wade Robson helt plötsligt kom ihåg att han blivit sexuellt utnyttjad och startade ett civilt rättsmål och stämde Michael Jacksons dödsbo för 750$ MILJONER dollar.

  Enligt den andre mannen i filmen Jimmy Safechuck, satt han och slötittade på TV 2013 när Robson framträdde i en intervu på TV om sin 750$ miljoner stämning mot Michael Jacksons dödsbo. I detta ögonblick fick Safechuck en UPPENBARELSE och insåg att han också blivit sexuellt utnyttjad av Michael Jackson och bestämde sig för att göra en identisk stämning mot Michael Jackson estate på 750$ MILJONER dollar.

  Safechuck glömde nämna att han precis detta läge blivit stämd, och om han förlorade den twisten skulle han tvingas betala 200 000$

  Vidare blev Robson också beordrad att lämna in sina dagbok/blogg till rätten som bevis. I dom hade han skrivit att anklagelserna mot Michael Jackson kanske kunde rädda hans misslyckade karriär ”by making him reletable and relevant”. Han skrev också: ”Its time for me to get mine”. When questioned under oath about what he’d meant when he wrote that, he refused to answer”

  Den story som både männen berättar i Leaving Neverland går direkt emot vad de berättat UNDER ED i sina stämningar mot Michael Jackson estate, faktiskt har dem fortsatt ändra sin story ännu en gång i intervjuer efter premiären av filmen.

  Tex, Jimmy Safechuck påstår i sin stämning från 2014 att han först mindes att Jackson förgripit sig på honom 2013, när han slog på TVn och såg Wade Robson. Trots detta satt han några dagar efter att filmen Leaving Neverland sänts och sa att han visste att han blivit sexuellt utnyttjad 2005 och därför vägrade att vittna till Jacksons fördel under rättegången 2005. Vilken version är sann, om ens någon?

  Men det är en BEVISAD lögn. Safechuck blev de facto aldrig frågad om att vittna. Domaren i fallet hade bestämt flera månader innan fallet att bara vittnesmål om vissa barn skulle tillåtas. Safechuck fanns inte med på den listan. Så det är bevisat att Safechuck hittade på det.

  Wade Robson hävdade i en TV interjvu med BBC att Jackson förgripit sig på honom ”hundratals gågnger”. Problemet är att det inte är möjligt. I hans mors Joy Robsons vittnesmål i rätten så framgår det att Robsons familj endast besökte Neverland Ranch 4 ggr på 14 år då Michael Jackson var på ranchen.

  När männen nu blir frågade i samband med filmen om ekonomiska motiv, säger att de inte bryr sig om pengar och ENDAST stämmer The Michael Jackson estate för att på vis skapa uppmärksamma ämnet kring sexuella övergrepp

  Detta är också en FULLSTÄNDIG lögn. Det var nämligen så att 750$ MILJONER stämningen initialt ”was filed under seal”, vilket betyder att ingenting är offentligt. Wade Robsons budskap till the Michael Jackson Estate var: gå med på en förlikning på 750$ miljoner kronor, annars går vi ut offentligt med stämningen och ställer till ett jäka liv i media!

  Wade Robsons utpressning mot The Michael Jackson Estate misslyckades när The Estate vägrade betala pengarna,och således följde rättsprocessen som misslyckades 2017 (och nu överklagas)

  Wade Robsons & Jimmy Safechuck nästa plan? Leaving Neverland.

  1. Fast, vet du. Jag tror fortfarande på deras erfarenhet och jag tror att det har skrivit en jävla massa bullshit i media. Och det här med att Jimmy fick en uppenbarelse stämmer ju inte alls … om man lyssnar på honom i Oprah-intervjun. Hur som, inget någon tycker kan få mig på andra tankar. Varit för nära för att känna igen groomingen, beteendet och annat. Tyvärr

  2. Det enda jag tänker kommentera är ”ändrat sin historia upprepade gånger” – det är en grej som är lätt att haka upp sig på när man aldrig blivit utnyttjad eller våldtagen.

   Om du frågat mig vad som hände genom åren så hade du fått olika versioner baserat på vad jag mindes för stunden – har mer eller mindre en stor minneslucka i mitt liv på över ett år.

   Det är kroppen/psykets sätt att försöka reparera skadan, att helt enkelt få dig att förtränga händelser. Då och då är det saker som triggar minnesbilder/känslor/dofter/muskelminnen och därför kanske det inte blir en sammanhängande, tidsenlig redogörelse.

   Har inte sett dokumentären och det skulle kunna handla om pengar i detta fall men det finns inte ett ben i min kropp som hyser minsta tvivel om att MJ gjort saker med barn som inte är lämpligt.

  3. Tack för att du tog dig tid att skriva detta! Jag har alltid trott att MJ var oskyldig, och jag har inte ändrat uppfattning trots denna ”dokumentär”! Tänk, hur mkt pengar de där killarna får nu, precis vad de är ute efter… Så glad att MJ inte behöver vara med om detta!

   1. … och jag är oerhört glad över att du aldrig har behövt vara i närheten av en pedofil. Då hade du haft en annan åsikt. Det kan jag garantera dig.

    1. Jag respekterar din åsikt men bara för att någon påstår något betyder det inte att det är sant… Jag förstår att jag inte kan ändra din åsikt och jag tror inte att du kan ändra min heller.

 8. Och jag är en som inte tror på de där killarna, det är alldeles för mycket som är skumt med spec den ene, men som inte tas upp i dokumentären. MJ var helt klart inte normal, långt ifrån. Men efter tio års utredning borde det hittats något bevis om det fanns något. Mycket skit som skrivits om MJ som senare visat sig inte stämma, tex att det hittats djurporr mm under en husrannsakan. Det är ju flera av killarna som brukade hänga med honom som kraftfullt dementerat att ngt sexuellt skulle ha förekommit, inte bara Macalay Culkin (och att han missbrukar har ju sina orsaker). Jag vet att det finns pedofiler överallt, jag har själv växt upp med en och min barndom önskar jag ingen. Men jag tycker faktiskt man ska kunna visa upp riktiga bevis innan man går ut offentligt och anklagar någon. Hittills har ju ingen lyckats med det någonsin.

 9. Nu har jag sett del ett. Fy f-n. Om så mycket som en gnutta av det där är sant så var han inte en frisk människa på något vis. Varför vill en vuxen man bli kompis med barn? Det lyser pedofil lång väg.

 10. Jag har nu sett hela dokumentären och jag tycker nog att den bara genererade fler frågor än svar. MJ var säkerligen en person som ägnade sig åt märkliga saker och betedde sig märkligt tillsammans med barn. Ja att sova med pojkar så som han gjorde är ju märkligt och jag misstror inte dessa män som trätt fram. Monster kallade jag R.Kelly och MJ var också ett monster. Att man som kändis kommer undan just för att man är känd gör mig illamående och heligt förbannad, oavsett om det är barn eller vuxna som råkar ut för dessa sjuka individer. Lås in dem och kasta bort nyckeln. Och jag kan inte låta bli att fundera över vad som hänt om MJ varit i livet? Vad hade hänt då om dess män trätt fram då? Hade han blivit fälld om han åtalats igen? Vilket straff hade han av fått om en jury fällt honom?

  1. Wade har antingen ljugit när han svor under ed  eller så ljuger han nu🤷🏾‍♀️.
   Hur vi vrider och vänder på det så är han en lögnare 🤥.

   Tanken av att dess män har antingen försvarat en pedofil eller anklagar en oskyldig man för det får mig att att vilja lås in de för resten v deras liv.

   Både Wade & James säger  att de inte hade någon aning att de hade blivit utnyttjade förräns nu.
   Samtidigt som Wade säger att han var tvungen att vittna för MJ då han kände att han måste ”rädda” MJ. Så han var medveten om att han hade blivit utnyttjad alltså? Ändå så vittnade han för MJs fördel? Help me out. Vad gäller det?
   Och James hävdar i filmen att MJ i sista minuten inför rättegången 2005 tvingat honom att vittna. Genom att bli aggressiv och hotfull.

   Det märkliga här är James var inte ens aktuell som vittne.Han fick alltså inte vittna.

   Wades Berättar i början av filmen hur han fick ta vad han ville från MJ garderob och att han då valde en jacka. En jacka som var kände från nån musikvideo. Och att han brände Jacka och allt annat som han fick från MJ, efter han blev medveten om vad MJ utsatte honom för.

   Julien’s Auction bekräftar att de köpte jackan, handskar och hatt för över $100,000 från Wade.
   Varför nämner inte Wade att han hade en relation med Brandi(MJs brors dotter)? Ett förhållande som varade i över 10 år. Från att de var 10 till 19 år gamla.

   Och enligt bevis(bilder filmer och vittnen)så var det Brandi han hängde med när han var i nerverland. Det var sällan MJ var hemma.

   Jag fick inte den bilden av hur Wade beskrev sina dagar i neverland.

   Wade beskriver hur besatt MJ var av hans relation med Britney. Brandi dumpade Wade pga att hon fick reda på att han var otrogen mot henne med många kvinnor. En av kvinnorna är Britney. Anledning till att MJ visade intresse för Wades och Britneys relation var för han var orolig för Brandi som då var sårad av det hela.

   I filmen säger James mamma  att hon mådde fantastiskt och började dansa när MJ gick bort. Hon säger även ”äntligen kan inga barn bli skadade”

   Medan James själv hävdar att han inte har pratat om övergreppen med någon. Att han överhuvudtaget inte ens kände till att han hade blivit utnyttjad  förreän hans terapi som startades 20/5-2013.

   Det visas också en massa fax-meddelanden som MJ ska ha skickar till Wade via fax.
   Wade är inte ensam om att få kärleksfulla fax-meddelande från Mj. På de nyligen utsläppta fax-meddelanden ser man hur MJ använder samma ord och meningar till familjemedlemmar, vänner, fans mm.
   Wade var inte den enda som fick såna meddelanden från MJ.

   James nämnde något om bröllop. Enligt James så ska bröllopet  ha ägt rum ett år efter pepsi-reklamen spelades in. Reklamen spelades in 1987. Då  har i så fall  bröllopet ägt rum 1988?
   Man ser oxå en video på MJ när han handlade ”smycke” som enligt James ska ha gått till honom.
   Det märkliga är att videon som visas på MJ när han handlade ”smycken” är filmat 1989. Och han handlade leksaker och glas. Inte smycke.

   Det märkliga här är, var hade James förvarar sina ringar? Jag menar borde inte mamman eller någon annan vuxen hittat ringarna någonsin. Vi snackar om guld och diamantringar här.

   Wade hävdar att pojkarn byts ut så fort de kmr i tonåren. cancersjukepojen var 14 år när han träffade MJ.

   Wade pratade för en annan pojken som han tror sig blivit utnyttjad av MJ. Aaron.
   1,Det är fel att dra in andras namn utan deras godkännande samt hävda att de har blivit utnyttjade när de själva inte håller med eller när det överhuvudtaget inte finns  bevis på det.

   Aaron har gett svar på tal där han bland annat hotar Wade. Om Wade hade varit ett riktig offer då hade han haft respekt för andra offers integritet. Men det vekar som Wade kan göra vad som helt med både de döda och levande så länge han kan få sina billioner.

   Om man tänker efter, MJ var inte en idiot.Kan ni försöka sätta er i hans sits för 2sek.
   Om du hade utsatt ett barn för sexuella övergrepp från att hen var 7 år till 15 års åldern. Skulle ni då vilja ha den personen för huvudvittne när du är anklagad för övergrepp av ett annat barn. På så sätt så ni  TOM TVINGAR vittnen att vittna.

   Wade berättar att han besökt MJ i neverland strax INNAN rättegången 2005. Där han beskriver hur Paris försökt få kontakt med sin pappa genom att gräva mellan hans fingrar och ropa ”pappa pappa!”. MJ ska då enligt Wade helt knäckt och frånvarande.Och där och då kände Wade ett ansvar, han måste ”rädda” MJ. Well… enligt alla andra som satt runt det där bordet så ägde inte middagen rum först EFTER rättegången.   

   Jag säger inte att MJ är oskyldig.Men ska jag tro på att han är skyldig. då vill jag se riktiga offer träda fram. Riktiga offer som inte är ute efter billioner eller uppmärksamhet.

 11. och att båda de som i filmen av Robson & Safechuck nämns som ersättande sexuella partners – Macauley Culkin & Brett Barnes gått ut och dementerat?

  https://www.expressen.se/noje/barnstjarnan-avslojar-sanningen-om-relationen-med-michael-jackson/

  https://twitter.com/iambrettbarnes – eller kanske mer specifikt detta tweet:

  https://twitter.com/IAmBrettBarnes/status/1089394021770752000

  @IAmBrettBarnes

  So people are getting their facts from a movie now? I wonder how they feel about the documentary showing the great alien invasion of ‘96. I think it was called Independence Day.

  21:25 – 26 jan. 2019

  Ironiserar över sanningsenligheten av anklagelserna, se resten av hans Twitter så får ni se var han står. Bla skickar han ett väldigt kärleksfullt Grattis varje år Michael skulle ha fyllt år (29 Augusti) och skriver om att sakna sin vän och bror. Och skäms över lögnerna som sprids. Och tänker stämma HBO för förtal om hans namn. Bland andra saker.

  – ni får tro vad ni vill. men lite väl mycket underligheter kring de två herrarna.

  och FBI har försökt jaga skit på Michael i närmre 12 år. Inte kommit fram med nånting. Vi pratar the Federal Bureau of Investigations här. Skulle något finnas skulle de få fram det.

  titta på denna video ex gällande Wade Robson. Bedöm honom sedan.

  https://www.youtube.com/watch?v=rgSbSotJgUY

  Bestäm er inte pga en ensidig dokumentär.

   1. Kanske det är de förblindade idolerna som nu är smått ensidiga i sitt tänkande? Han var ju en mycket störd person. Sjunga och dansa kunde han, men själv mådde han ju skit hela livet och dog i sin överdos. Hans relation till unga pojkar var ju inte normal. Men det är ju lite som katolska kyrkan och alla pedofiler där genom århundraden. De är alla oskyldiga.

    1. Till och börja med den där filmen innehåller inget annat än ord och bilder som är tagna från olika tillfällen av fotografer.
     1, Wade har antingen ljugit när han svor under ed  eller så ljuger han nu🤷🏾‍♀️.
     Hur vi vrider och vänder på det så är han en lögnare 🤥.

     Tanken av att dess män har antingen försvarat en pedofil eller anklagar en oskyldig man för det får mig att att vilja lås in de för resten v deras liv.

     Både Wade & James säger  att de inte hade någon aning att de hade blivit utnyttjade förräns nu.
     Samtidigt som Wade säger att han var tvungen att vittna för MJ då han kände att han måste ”rädda” MJ. Så han var medveten om att han hade blivit utnyttjad alltså? Ändå så vittnade han för MJs fördel? Help me out. Vad gäller det?
     Och James hävdar i filmen att MJ i sista minuten inför rättegången 2005 tvingat honom att vittna. Genom att bli aggressiv och hotfull.

     Det märkliga här är James var inte ens aktuell som vittne.Han fick alltså inte vittna.

     Wades Berättar i början av filmen hur han fick ta vad han ville från MJ garderob och att han då valde en jacka. En jacka som var kände från nån musikvideo. Och att han brände Jacka och allt annat som han fick från MJ, efter han blev medveten om vad MJ utsatte honom för.

     Julien’s Auction bekräftar att de köpte jackan, handskar och hatt för över $100,000 från Wade.
     Varför nämner inte Wade att han hade en relation med Brandi(MJs brors dotter)? Ett förhållande som varade i över 10 år. Från att de var 10 till 19 år gamla.

     Och enligt bevis(bilder filmer och vittnen)så var det Brandi han hängde med när han var i nerverland. Det var sällan MJ var hemma.

     Jag fick inte den bilden av hur Wade beskrev sina dagar i neverland.

     Wade beskriver hur besatt MJ var av hans relation med Britney. Brandi dumpade Wade pga att hon fick reda på att han var otrogen mot henne med många kvinnor. En av kvinnorna är Britney. Anledning till att MJ visade intresse för Wades och Britneys relation var för han var orolig för Brandi som då var sårad av det hela.

     I filmen säger James mamma  att hon mådde fantastiskt och började dansa när MJ gick bort. Hon säger även ”äntligen kan inga barn bli skadade”

     Medan James själv hävdar att han inte har pratat om övergreppen med någon. Att han överhuvudtaget inte ens kände till att han hade blivit utnyttjad  förreän hans terapi som startades 20/5-2013.

     Det visas också en massa fax-meddelanden som MJ ska ha skickar till Wade via fax.
     Wade är inte ensam om att få kärleksfulla fax-meddelande från Mj. På de nyligen utsläppta fax-meddelanden ser man hur MJ använder samma ord och meningar till familjemedlemmar, vänner, fans mm.
     Wade var inte den enda som fick såna meddelanden från MJ.

     James nämnde något om bröllop. Enligt James så ska bröllopet  ha ägt rum ett år efter pepsi-reklamen spelades in. Reklamen spelades in 1987. Då  har i så fall  bröllopet ägt rum 1988?
     Man ser oxå en video på MJ när han handlade ”smycke” som enligt James ska ha gått till honom.
     Det märkliga är att videon som visas på MJ när han handlade ”smycken” är filmat 1989. Och han handlade leksaker och glas. Inte smycke.

     Det märkliga här är, var hade James förvarar sina ringar? Jag menar borde inte mamman eller någon annan vuxen hittat ringarna någonsin. Vi snackar om guld och diamantringar här.

     Wade hävdar att pojkarn byts ut så fort de kmr i tonåren. cancersjukepojen var 14 år när han träffade MJ.

     Wade pratade för en annan pojken som han tror sig blivit utnyttjad av MJ. Aaron.
     1,Det är fel att dra in andras namn utan deras godkännande samt hävda att de har blivit utnyttjade när de själva inte håller med eller när det överhuvudtaget inte finns  bevis på det.

     Aaron har gett svar på tal där han bland annat hotar Wade. Om Wade hade varit ett riktig offer då hade han haft respekt för andra offers integritet. Men det vekar som Wade kan göra vad som helt med både de döda och levande så länge han kan få sina billioner.

     Om man tänker efter, MJ var inte en idiot.Kan ni försöka sätta er i hans sits för 2sek.
     Om du hade utsatt ett barn för sexuella övergrepp från att hen var 7 år till 15 års åldern. Skulle ni då vilja ha den personen för huvudvittne när du är anklagad för övergrepp av ett annat barn. På så sätt så ni  TOM TVINGAR vittnen att vittna.

     Wade berättar att han besökt MJ i neverland strax INNAN rättegången 2005. Där han beskriver hur Paris försökt få kontakt med sin pappa genom att gräva mellan hans fingrar och ropa ”pappa pappa!”. MJ ska då enligt Wade helt knäckt och frånvarande.Och där och då kände Wade ett ansvar, han måste ”rädda” MJ. Well… enligt alla andra som satt runt det där bordet så ägde inte middagen rum först EFTER rättegången.   

     Jag säger inte att MJ är oskyldig.Men ska jag tro på att han är skyldig. då vill jag se riktiga offer träda fram. Riktiga offer som inte är ute efter billioner eller uppmärksamhet.

   1. Och vad kom du fram till? Jag kom nämligen fram till följande
    Wade har antingen ljugit när han svor under ed  eller så ljuger han nu🤷🏾‍♀️.
    Hur vi vrider och vänder på det så är han en lögnare 🤥.

    Tanken av att dess män har antingen försvarat en pedofil eller anklagar en oskyldig man för det får mig att att vilja lås in de för resten v deras liv.

    Både Wade & James säger  att de inte hade någon aning att de hade blivit utnyttjade förräns nu.
    Samtidigt som Wade säger att han var tvungen att vittna för MJ då han kände att han måste ”rädda” MJ. Så han var medveten om att han hade blivit utnyttjad alltså? Ändå så vittnade han för MJs fördel? Help me out. Vad gäller det?
    Och James hävdar i filmen att MJ i sista minuten inför rättegången 2005 tvingat honom att vittna. Genom att bli aggressiv och hotfull.

    Det märkliga här är James var inte ens aktuell som vittne.Han fick alltså inte vittna.

    Wades Berättar i början av filmen hur han fick ta vad han ville från MJ garderob och att han då valde en jacka. En jacka som var kände från nån musikvideo. Och att han brände Jacka och allt annat som han fick från MJ, efter han blev medveten om vad MJ utsatte honom för.

    Julien’s Auction bekräftar att de köpte jackan, handskar och hatt för över $100,000 från Wade.
    Varför nämner inte Wade att han hade en relation med Brandi(MJs brors dotter)? Ett förhållande som varade i över 10 år. Från att de var 10 till 19 år gamla.

    Och enligt bevis(bilder filmer och vittnen)så var det Brandi han hängde med när han var i nerverland. Det var sällan MJ var hemma.

    Jag fick inte den bilden av hur Wade beskrev sina dagar i neverland.

    Wade beskriver hur besatt MJ var av hans relation med Britney. Brandi dumpade Wade pga att hon fick reda på att han var otrogen mot henne med många kvinnor. En av kvinnorna är Britney. Anledning till att MJ visade intresse för Wades och Britneys relation var för han var orolig för Brandi som då var sårad av det hela.

    I filmen säger James mamma  att hon mådde fantastiskt och började dansa när MJ gick bort. Hon säger även ”äntligen kan inga barn bli skadade”

    Medan James själv hävdar att han inte har pratat om övergreppen med någon. Att han överhuvudtaget inte ens kände till att han hade blivit utnyttjad  förreän hans terapi som startades 20/5-2013.

    Det visas också en massa fax-meddelanden som MJ ska ha skickar till Wade via fax.
    Wade är inte ensam om att få kärleksfulla fax-meddelande från Mj. På de nyligen utsläppta fax-meddelanden ser man hur MJ använder samma ord och meningar till familjemedlemmar, vänner, fans mm.
    Wade var inte den enda som fick såna meddelanden från MJ.

    James nämnde något om bröllop. Enligt James så ska bröllopet  ha ägt rum ett år efter pepsi-reklamen spelades in. Reklamen spelades in 1987. Då  har i så fall  bröllopet ägt rum 1988?
    Man ser oxå en video på MJ när han handlade ”smycke” som enligt James ska ha gått till honom.
    Det märkliga är att videon som visas på MJ när han handlade ”smycken” är filmat 1989. Och han handlade leksaker och glas. Inte smycke.

    Det märkliga här är, var hade James förvarar sina ringar? Jag menar borde inte mamman eller någon annan vuxen hittat ringarna någonsin. Vi snackar om guld och diamantringar här.

    Wade hävdar att pojkarn byts ut så fort de kmr i tonåren. cancersjukepojen var 14 år när han träffade MJ.

    Wade pratade för en annan pojken som han tror sig blivit utnyttjad av MJ. Aaron.
    1,Det är fel att dra in andras namn utan deras godkännande samt hävda att de har blivit utnyttjade när de själva inte håller med eller när det överhuvudtaget inte finns  bevis på det.

    Aaron har gett svar på tal där han bland annat hotar Wade. Om Wade hade varit ett riktig offer då hade han haft respekt för andra offers integritet. Men det vekar som Wade kan göra vad som helt med både de döda och levande så länge han kan få sina billioner.

    Om man tänker efter, MJ var inte en idiot.Kan ni försöka sätta er i hans sits för 2sek.
    Om du hade utsatt ett barn för sexuella övergrepp från att hen var 7 år till 15 års åldern. Skulle ni då vilja ha den personen för huvudvittne när du är anklagad för övergrepp av ett annat barn. På så sätt så ni  TOM TVINGAR vittnen att vittna.

    Wade berättar att han besökt MJ i neverland strax INNAN rättegången 2005. Där han beskriver hur Paris försökt få kontakt med sin pappa genom att gräva mellan hans fingrar och ropa ”pappa pappa!”. MJ ska då enligt Wade helt knäckt och frånvarande.Och där och då kände Wade ett ansvar, han måste ”rädda” MJ. Well… enligt alla andra som satt runt det där bordet så ägde inte middagen rum först EFTER rättegången.   

    Jag säger inte att MJ är oskyldig.Men ska jag tro på att han är skyldig. då vill jag se riktiga offer träda fram. Riktiga offer som inte är ute efter billioner eller uppmärksamhet.

    1. Med egna erfarenheter och därmed hög igenkänningsfaktor på det dom upplevt så finns det inget tvivel för min del. Sen kan de/ni som inte tror på dom och vi andra argumentera oss till döds för våra ståndpunkter. Jag skiter i pengarna, det är deras erfarenheter jag känner.

  1. Tack Filip! Den där filmen innehåller inget annat än ord och bilder från youtub och Google. Jag tittade på filmen med öppet sinne och instinkt att i första hand tro på offer. Det jag lärt mig efter den där filmen är att i första hand identifiera offer. MJ var övervakad av FBI i över 10 år!

   Wade och James försökte få ut 1,5 billion av histioran som Wade skapade när han inte fick ett jobb som dansare för MJs show.
   Wade har antingen ljugit när han svor under ed  eller så ljuger han nu🤷🏾‍♀️.
   Hur vi vrider och vänder på det så är han en lögnare 🤥.

   Tanken av att dess män har antingen försvarat en pedofil eller anklagar en oskyldig man för det får mig att att vilja lås in de för resten v deras liv.

   Både Wade & James säger  att de inte hade någon aning att de hade blivit utnyttjade förräns nu.
   Samtidigt som Wade säger att han var tvungen att vittna för MJ då han kände att han måste ”rädda” MJ. Så han var medveten om att han hade blivit utnyttjad alltså? Ändå så vittnade han för MJs fördel? Help me out. Vad gäller det?
   Och James hävdar i filmen att MJ i sista minuten inför rättegången 2005 tvingat honom att vittna. Genom att bli aggressiv och hotfull.

   Det märkliga här är James var inte ens aktuell som vittne.Han fick alltså inte vittna.

   Wades Berättar i början av filmen hur han fick ta vad han ville från MJ garderob och att han då valde en jacka. En jacka som var kände från nån musikvideo. Och att han brände Jacka och allt annat som han fick från MJ, efter han blev medveten om vad MJ utsatte honom för.

   Julien’s Auction bekräftar att de köpte jackan, handskar och hatt för över $100,000 från Wade.
   Varför nämner inte Wade att han hade en relation med Brandi(MJs brors dotter)? Ett förhållande som varade i över 10 år. Från att de var 10 till 19 år gamla.

   Och enligt bevis(bilder filmer och vittnen)så var det Brandi han hängde med när han var i nerverland. Det var sällan MJ var hemma.

   Jag fick inte den bilden av hur Wade beskrev sina dagar i neverland.

   Wade beskriver hur besatt MJ var av hans relation med Britney. Brandi dumpade Wade pga att hon fick reda på att han var otrogen mot henne med många kvinnor. En av kvinnorna är Britney. Anledning till att MJ visade intresse för Wades och Britneys relation var för han var orolig för Brandi som då var sårad av det hela.

   I filmen säger James mamma  att hon mådde fantastiskt och började dansa när MJ gick bort. Hon säger även ”äntligen kan inga barn bli skadade”

   Medan James själv hävdar att han inte har pratat om övergreppen med någon. Att han överhuvudtaget inte ens kände till att han hade blivit utnyttjad  förreän hans terapi som startades 20/5-2013.

   Det visas också en massa fax-meddelanden som MJ ska ha skickar till Wade via fax.
   Wade är inte ensam om att få kärleksfulla fax-meddelande från Mj. På de nyligen utsläppta fax-meddelanden ser man hur MJ använder samma ord och meningar till familjemedlemmar, vänner, fans mm.
   Wade var inte den enda som fick såna meddelanden från MJ.

   James nämnde något om bröllop. Enligt James så ska bröllopet  ha ägt rum ett år efter pepsi-reklamen spelades in. Reklamen spelades in 1987. Då  har i så fall  bröllopet ägt rum 1988?
   Man ser oxå en video på MJ när han handlade ”smycke” som enligt James ska ha gått till honom.
   Det märkliga är att videon som visas på MJ när han handlade ”smycken” är filmat 1989. Och han handlade leksaker och glas. Inte smycke.

   Det märkliga här är, var hade James förvarar sina ringar? Jag menar borde inte mamman eller någon annan vuxen hittat ringarna någonsin. Vi snackar om guld och diamantringar här.

   Wade hävdar att pojkarn byts ut så fort de kmr i tonåren. cancersjukepojen var 14 år när han träffade MJ.

   Wade pratade för en annan pojken som han tror sig blivit utnyttjad av MJ. Aaron.
   1,Det är fel att dra in andras namn utan deras godkännande samt hävda att de har blivit utnyttjade när de själva inte håller med eller när det överhuvudtaget inte finns  bevis på det.

   Aaron har gett svar på tal där han bland annat hotar Wade. Om Wade hade varit ett riktig offer då hade han haft respekt för andra offers integritet. Men det vekar som Wade kan göra vad som helt med både de döda och levande så länge han kan få sina billioner.

   Om man tänker efter, MJ var inte en idiot.Kan ni försöka sätta er i hans sits för 2sek.
   Om du hade utsatt ett barn för sexuella övergrepp från att hen var 7 år till 15 års åldern. Skulle ni då vilja ha den personen för huvudvittne när du är anklagad för övergrepp av ett annat barn. På så sätt så ni  TOM TVINGAR vittnen att vittna.

   Wade berättar att han besökt MJ i neverland strax INNAN rättegången 2005. Där han beskriver hur Paris försökt få kontakt med sin pappa genom att gräva mellan hans fingrar och ropa ”pappa pappa!”. MJ ska då enligt Wade helt knäckt och frånvarande.Och där och då kände Wade ett ansvar, han måste ”rädda” MJ. Well… enligt alla andra som satt runt det där bordet så ägde inte middagen rum först EFTER rättegången.   

   Jag säger inte att MJ är oskyldig även om FBI som så gärna ville sätta dit honom inte lyckades med det.Men ska jag tro på att han är skyldig. då vill jag se riktiga offer träda fram. Riktiga offer som inte är ute efter billioner eller uppmärksamhet.

 12. Är ni helt jävla tröga eller? Ni sitter och tror på två rena idioter som berättar att dem var sexuellt utsatta som barn av Michael Jackson. Ni vet nog fan inte vem den riktiga Michael Jackson var! Han var en fucking superhjälte som donerade pengar till sjuka barn för att hjälpa dem och det är bara 0.001% av hur mkt han gjorde för denna värld! Michael Jackson friades från alla anklagelser och polisen har sökt igenom hela ”hela” Neverland Valley Ranch i över 10år och hittade ingenting!!!! Nu kommer här två falska män som ljuger för att tjäna pengar! Dan Reed ”Skaparen av Leaving Neverland” sa i en tv debatt att allting handlar om pengar!! Michael Jackson var och är oskyldig så gör lite jävla research så kommer ni förstå fakta! Era jävla idioter rent ut sagt! #MJInnocent

  1. Fast vet du, det är sällan pedofiler är elaka. Tvärtom, till vardags kan de vara hur bra/”normala” som helst. Pedofili är en läggning och har ingenting med hans övriga kvalitéer som musikskapare att göra, eller huruvida han skänker pengar till höger och vänster.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..