I need your help

Skärmavbild 2019-03-03 kl. 13.32.20

Skärmavbild 2019-03-03 kl. 13.32.33

Jag har hittat en fabrik i Italien som gör superfina väskor i riktigt bra kvalitetsskinn. Det är en väskfabrik som syr upp en del av marknadens absolut dyraste märkesväskor. Jag bad ett par kompisar plocka ut några modeller de gillar. De skulle kosta 495-1495 kr (i butik skulle de ligga på 1200-3500 kr).

Bra eller dålig idé?

 

 1. Hej Mona.
  Väskorna är säkert fina.
  På din rekommendation kontaktade jag Christina Rosenberg o bokade tid till idag 12.00 via Boka direkt. Tog mig dit idag i snöyran, vilket tog sin tid, eftersom jag inte bor nära. Full av förväntan.
  Tyvärr var det ingen där o efter att ha väntat i 15 min ringde jag upp henne utan få svar.
  Hon ringde tillbaka, dock på en telefon som vi inte kunde höra varandra på, o hade ingen koll på att jag bokat tid😅.
  Gav upp efter ett omöjligt telsamtal o begav mig hemåt igen.
  Hoppas bara jag får tillbaka pengarna som jag betalat i förväg. Förtroendet o förväntningarna är dessvärre borta.

  1. Nej men OJ, det låter otroligt olikt henne och jag förstår dig. Är helt övertygad om att du kommer få pengarna tillbaka. Verkligen , v e r k l i g e n, superkonstigt. Måste höra av mig till henne och kollad vad som hände.

  2. Håller med, låter väldigt konstigt och olikt Christina.

   Att du kommer att få pengarna tillbaka, kan du vara säker på ❤

   Ge henne en ny chans, hon är bäst!

  3. Hoppas det löste sig för dig! Det finns säkert en naturlig förklaring. Allt kan ju hända och man kan kanske inte meddela sig precis här och nu😍

 2. Oj så tråkigt för dig Anncharlotte. Jag har haft kontakt med Christina tre gånger och mina vänner ett flertal gånger och allt har fungerat perfekt.
  Fick du ”bekräftelsemail” från Boka direkt med alla uppgifter?
  Mitt råd är – ge henne en ny chans – du kommer inte att ångra dig 😊

  1. Till AN
   Jag fick alla uppgifter från Boka direkt.
   Det som var konstigt att hon först sa att hon skulle komma i telefon men sen kunde hon inte osv. Allt var mycket förvirrat.
   Jag skulle aldrig ha betalt utan bekräftelse.
   Jobbar själv som terapeut o skulle aldrig svika en patient.

   1. Något är generalfel. Jag har försökt få tag i henne men hon svarar inte. Jag ser ju din mailadress så jag hör av mig när jag vet mer.

   2. Jag har också besökt Christina flera gånger och det har fungerat klockrent (och hon bjuder alltid på starkt kaffe!). Jag tvivlar starkt på att hon svikit dig, misstag kan begås av alla eller så har det hänt något. Det vet du säkert om du jobbar som terapeut och träffar människor dagarna i ända. Klart du får pengarna tillbaka! 🙂

  2. Hoppas det löste sig för dig! Finns säkert en naturlig förklaring. Allt kan ju hända utan att man kan meddela sig här o nu😍

 3. Kan det möjligen finnas någon bra form av ryggsäck också?
  Har alltid varit väskoman men sedan flera år gått över till ryggsäck. Har ett flertal; till jobb, till gym, till handla mat osv .. men har ingen bra ”till fest”.
  Ryggsäck är bra för ryggen och det är skönt att ha händerna fria.
  Den behöver inte vara så klumpig som namnet låter, det finns många varianter.

 4. Jag gillar den runda (som jag hoppas är helt rund och att det är bilden som är skuren) och de två stilrena i svart och beige på den nedersta raden.

 5. Jag älskar väskor av bra kvalité som är till bra pris och jag föredrar helt utan märke. Vissa butiker säljer snygga väskor men så finns en ful logga på som gör att jag inte köper. Här finns jätte många snygga som jag kan tänka mig, t.ex animalprint!

 6. Bra idé! Kan du komma över filofax med plånbok och kanske med möjlighet till mobiltelefonen i oxå! Vore jag super glad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..