ANNONS

Den där tävlingen om hudvårdsprodukter …

/

Skärmavbild 2019-03-03 kl. 18.44.28
Jag lade ju ut en tävling här för nån vecka sedan (HÄR) och kan ju säga att efter era svar så blev jag påmind om varför jag så sällan har just tävlingar. Alltså. Jag kan inte välja. Vill ge alla men jag har bara två uppsättningar, varav den andra ska tävlas ut via mitt Instagram lite senare.

Tack snälla för alla era mail och tack för att ni delar med er av era tragedier, öden (fy så ledsen jag har varit när jag har läst) men också glädjande historier. Jag kan som sagt inte välja utan överlåter det till Reserol. Jag har heller inte en chans att maila tillbaka till er och tacka för att ni ville tävla, det är alldeles för många så jag tackar den här vägen istället.❤️

Återkommer senare i veckan med namnet på den lyckliga vinnaren.

0
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00