Lazy Friday

Igår mötte jag upp 27-åringen, som varit utomlands i flera veckor. Jag har längtat ihjäl mig även om vi har haft kontakt precis varenda dag.

IMG_3884
Vi åkte in till stan på ett viktigt möte och efter det satte vi oss på Espresso House i Mall of Scandinavia och jobbade i ett par timmar. 
IMG_3885
När vi jobbat klart kom Deniz. Hon arbetar på Synoptik och är en av alla som ska med till Bolivia om en månad. ”Jag kommer direkt från gymmet och ser förjävlig ut!”
IMG_3887
Syftet med Mall of Scandinavia var att vi skulle gå och ta kolera-sprutor inför resan. 
IMG_3891
Jag hade med mig mitt vaccinationskort men hade uppenbarligen ingen koll för jag har redan tagit en sån spruta.
IMG_3899
Deniz var inte jättesugen på sprutor och än mindre att få flera stick i båda armarna.
IMG_3903
Deniz överlevde och nu återstår bara malariatabletter … som jag också måste äta. Förra resan sket jag i det eftersom jag fick höra att en stor biverkning är jobbiga mardrömmar. Har tillräckligt med sådana ändå. Den här resan måste jag nog genomlida det eftersom vi ska till ett högriskområde.

Jag sa hejdå till Deniz, släppte av dottern hemma och drog vidare hem till Maria för tjejkväll. 

IMG_3907
Tove-Tandläkare var så klart också med.
IMG_3909
Maria är ju singel och håller på med en massa dejtingappar. Vi som är gifta är ju aningen nyfikna på hur saker och ting funkar i den ”branschen”. Man kan ju säga att man är en aning ringrostig när det kommer till dejting, hehe. Men, hör och häpna, härom dagen fick jag min första dick-pick via meddelande på Instagram. Fattade först inte och undrade varför någon hade skickat en bild på en svamp … tills jag insåg att det var en närbild på en snorreborre!😂

 1. Elenor skriver:

  Var det en Karl Johan?

  1. Hahaha, nu kan jag inte så många namn på svampar men finns det nån jävligt liten sort … så var det en sån!

 2. Det finns en sorts malariatabletter som inte ger hallisar! Den är dyrare så man måste fråga efter den!

 3. Norpan skriver:

  Vågar man fråga hur det gått med dotterns växter som du skulle ta hand om?🙄

  1. Det är ju själva satan att den läsare som har århundradets bästa minne ska komma ihåg att fråga, haha! Kan säga att varenda en har kolat vippen! Det här med att snacka med växter är inte min grej…

   1. Norpan skriver:

    Sorry men jag var tvungen 🤣😂😂😘

 4. Sarah skriver:

  Jag hoppas du anmälde avsändaren till dickpic. Och visar unga tjejer att det är ett brott som man inte behöver skoja bort

 5. Anna skriver:

  Undrar om inte frun blandar ihop vaccinen nu? Koleravaccin dricker man. 😊

  1. Haha, det gör jag nog. Har tydligen tagit allt som behöver tas!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..