ANNONS

Lazy Friday

/

Igår mötte jag upp 27-åringen, som varit utomlands i flera veckor. Jag har längtat ihjäl mig även om vi har haft kontakt precis varenda dag.

IMG_3884
Vi åkte in till stan på ett viktigt möte och efter det satte vi oss på Espresso House i Mall of Scandinavia och jobbade i ett par timmar. 
IMG_3885
När vi jobbat klart kom Deniz. Hon arbetar på Synoptik och är en av alla som ska med till Bolivia om en månad. ”Jag kommer direkt från gymmet och ser förjävlig ut!”
IMG_3887
Syftet med Mall of Scandinavia var att vi skulle gå och ta kolera-sprutor inför resan. 
IMG_3891
Jag hade med mig mitt vaccinationskort men hade uppenbarligen ingen koll för jag har redan tagit en sån spruta.
IMG_3899
Deniz var inte jättesugen på sprutor och än mindre att få flera stick i båda armarna.
IMG_3903
Deniz överlevde och nu återstår bara malariatabletter … som jag också måste äta. Förra resan sket jag i det eftersom jag fick höra att en stor biverkning är jobbiga mardrömmar. Har tillräckligt med sådana ändå. Den här resan måste jag nog genomlida det eftersom vi ska till ett högriskområde.

Jag sa hejdå till Deniz, släppte av dottern hemma och drog vidare hem till Maria för tjejkväll. 

IMG_3907
Tove-Tandläkare var så klart också med.
IMG_3909
Maria är ju singel och håller på med en massa dejtingappar. Vi som är gifta är ju aningen nyfikna på hur saker och ting funkar i den ”branschen”. Man kan ju säga att man är en aning ringrostig när det kommer till dejting, hehe. Men, hör och häpna, härom dagen fick jag min första dick-pick via meddelande på Instagram. Fattade först inte och undrade varför någon hade skickat en bild på en svamp … tills jag insåg att det var en närbild på en snorreborre!😂

17
68

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00