ANNONS

Ur gömmorna

/

Var nere i källaren och letade efter en grej härom dagen. 

IMG_1679
Hittade det här och smålog … och ryste lite. Det finns mycket få foton av mig som tjock och jag minns att vi lade ner en förmögenhet på två olika hot shot-fotografer trots att jag verkligen avskydde att vara med på bild.

Jag tycker för övrigt att det är så not my generation att ha bröllopsfoton framme … medan maken skulle kunna tapetsera vartenda rum med dom. Vilket vi också hade ett tag. Tills jag fick nog en dag och arkiverade alla femtioelva bilder. Vi hade ett megastort inramat foto på väggen i vår matsal och så här efteråt undrar jag om jag tappade kompassvattnet fel som lät göra det och ha det hängades där i så många år.

Ni som är gifta, har ni era bilder framme?

34
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00