Ur gömmorna

Var nere i källaren och letade efter en grej härom dagen. 

IMG_1679
Hittade det här och smålog … och ryste lite. Det finns mycket få foton av mig som tjock och jag minns att vi lade ner en förmögenhet på två olika hot shot-fotografer trots att jag verkligen avskydde att vara med på bild.

Jag tycker för övrigt att det är så not my generation att ha bröllopsfoton framme … medan maken skulle kunna tapetsera vartenda rum med dom. Vilket vi också hade ett tag. Tills jag fick nog en dag och arkiverade alla femtioelva bilder. Vi hade ett megastort inramat foto på väggen i vår matsal och så här efteråt undrar jag om jag tappade kompassvattnet fel som lät göra det och ha det hängades där i så många år.

Ni som är gifta, har ni era bilder framme?

 1. Nä. Har nog aldrig haft dem framme. Har aldrig blivit då. Men nog tittar jag ibland på dem och minns och ler. För min del så hm var jag smalare på de fotona och tja liksom yyyngre. Om du förstår vad jag menar

 2. Nej inte ett enda. vi gifte oss i hemlighet och gästerna tog bilder som vi senare fick. De ligger fortfarande i en påse eller är i en gammal dator. Tänkt göra något med dem någon gång, men det är tio år sedan i augusti och än har inget hänt 😉

 3. Du är ju jättevacker Mona. Jättefin klänning ❤️

  När jag var gift hade vi ett bröllopsfoto på väggen. Det är sedan länge kasserat. Men had några fotoböcker som ligger i en låda.

  Skulle jag gifta om mig vill jag nog ha ett foto på väggen. Men troligtvis kommer det inte hända ☺️

 4. vi framkallade även fotona i svart-vitt. ett av de har vi i sovrummet. ett foto från central park i new york på långt håll så att vi som brudpar inte är så framträdande….jättefint är det!

 5. Den dag jag träffar någon som är värd mig (vilket århundrade som helst nu!) så kommer jag definitivt ha en liten bild från vårt bröllop framme. Inte nödvändigtvis i fokus men så att jag ser det och påminns om att vi ska fortsätta välja varandra dag efter dag.

 6. Neej , dom åkte ner för många årsedan. Gift sedan 30 år tillbaka och såg ut som en gräddbakelse på kortet 😂😂😂.
  Jag va 21 år när vi gifte oss 1988 🤪

 7. Vi gifte oss hemma utan fotograf osv. Vi har inget bröllopsfoton överhuvudtaget. Det är gå år sedan vi träffades och är lyckligt gifta ännu.

 8. Vårt foto är min gravidmage i silverglittrig klänning och våra händer då maken trär på min ring. Inga ansikten men ändå hela familjen på foto. Har det inramat i sovrummet.

 9. Jag läser bloggen med 2,5-åringen bredvid mig, först det här inlägget, innan jag scrollar vidare ner. Plötsligt hör jag: ”Nej mamma, jag vill inte titta på kläder, jag vill titta på gubben som pussar igen!” Nu har jag således detaljstuderat ditt bröllopsfoto rätt länge. Fin gubbe som pussas 😀

  När jag var gift hade vi aldrig något bröllopsfoto framme. Så skilde vi oss också några år senare.

 10. Vi gifte oss för tre år sedan och har ett litet vanligt kort från när vi kommer ut ur kyrkan, hänger på anslagstavlan.. 😂

 11. Har ett litet foto uppe på bokhyllan. Men vi gifte oss borgerligt och jag hade röd klänning, så det är inte så himla ”bröllopigt” utan mer ett fint kort på oss när vi är lyckliga och finklädda. Jag gillar det. Påminner mig om en väldigt romantisk och fin dag i juli 2004. 🙂

    1. Har du outlook? Microsoft slänger ner allt den inte känner igen i papperskorgen. Jag tror inte att denna kommentar hamnar där.

 12. Vi har två bilder från vårt bröllop, ett med oss två tillsammans och en bild på mig som hänger ovanför vår säng. Vi har hängt nu i 25 år.

 13. Svar: Nej! 🙂 Skrev till dig förut för frågor om trådlyft och du ville veta resultatet. Såååå besviken! Hade förvisso mycket häng och ”fläsk” på halsen trots normal vikt och var skeptisk, men läkaren trodde det skulle funka. Betalade 10 000 kr och jag ser inget resultat. Ska på återbesök nästa vecka, då har det gått drygt 3 månader. Men antar att det ej går att reklamera….:(

 14. För det första, du ser inte ”tjock” ut på bilden…för det andra, vi har ett bröllopsfoto i sovrummet om jag minns rätt 🤔. Där sitter även barn och barnbarn. Alla andra väggar är fyllda med konst, så fotografierna passar liksom inte in.

 15. Näää, inga bilder på väggen. Men i minnet, så vackert och så underbart fint bröllop. Tiden går och glädjen att varje morgon ”se” mannen i mitt liv, är tusen gånger häftigare än ett foto på väggen. Lite äldre, något hängigare skinn, precis som jag själv, men ack så vacker och så älskvärd.

 16. I mitt första äktenskap: Nope. I mitt andra: Yes, från våra första äktenskap😀 När jag och min nuvarande man flyttade ihop hittade vi våra respektive bröllops foton. Vi hängde upp dom i tv-rummet som våra barn hade i källaren. Ungarna tittade på oss och frågade om vi var dumma i huvudet, vårt svar var: Japp😂😂

 17. Jag gjorde ett tittskåp 70×100 med bröllopsgrejer som foto, tårtreplika i miniatyr, buketten, champagneglasen en kompis graverat, gratulationskort och en del annat.
  Det plockades ner från sovrumsväggen i somras pga skilsmässa men har sparats då sexåringen sa att han vill ha det – han är med på bild även om som tolvveckors foster i rosaklädd mage 🙂

 18. Ja självklart! Det är en underbar påminnelse att minnas den dagen och dom löften vi gav. Att inte ta varandra för given ❤

  Tror också att vår son och mina bonusbarn känner den kärleken som vi känner för varandra.

  Man ska inte underskatta fotografiers lyckliga minnen som det väcker ❤❤

  Kram!

 19. Jag älskar våra bröllopsfoton och vi har haft de uppe i alla år men när vi firade 10 år som gifta tog vi nya foton så för att få plats med dem tog jag ner bröllopsfoton men de ska upp igen någon annanstans.

  Vi har dessutom gått varannan år till fotograf sedan barnen var tre och fem, för att ta foton på dem och på hela familjen. Har hittat en fantastisk fotograf men har insett att det blir svårt att få plats med alla foton efter bara några år. De är så fina att jag inte vill ta ner/byta ut, så vi har massor av foton med oss på väggarna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..