Ur gömmorna

Var nere i källaren och letade efter en grej härom dagen. 

IMG_1679
Hittade det här och smålog … och ryste lite. Det finns mycket få foton av mig som tjock och jag minns att vi lade ner en förmögenhet på två olika hot shot-fotografer trots att jag verkligen avskydde att vara med på bild.

Jag tycker för övrigt att det är så not my generation att ha bröllopsfoton framme … medan maken skulle kunna tapetsera vartenda rum med dom. Vilket vi också hade ett tag. Tills jag fick nog en dag och arkiverade alla femtioelva bilder. Vi hade ett megastort inramat foto på väggen i vår matsal och så här efteråt undrar jag om jag tappade kompassvattnet fel som lät göra det och ha det hängades där i så många år.

Ni som är gifta, har ni era bilder framme?

 1. Terese skriver:

  Jag älskar våra bröllopsfoton och vi har haft de uppe i alla år men när vi firade 10 år som gifta tog vi nya foton så för att få plats med dem tog jag ner bröllopsfoton men de ska upp igen någon annanstans.

  Vi har dessutom gått varannan år till fotograf sedan barnen var tre och fem, för att ta foton på dem och på hela familjen. Har hittat en fantastisk fotograf men har insett att det blir svårt att få plats med alla foton efter bara några år. De är så fina att jag inte vill ta ner/byta ut, så vi har massor av foton med oss på väggarna.

 2. Ja självklart! Det är en underbar påminnelse att minnas den dagen och dom löften vi gav. Att inte ta varandra för given ❤

  Tror också att vår son och mina bonusbarn känner den kärleken som vi känner för varandra.

  Man ska inte underskatta fotografiers lyckliga minnen som det väcker ❤❤

  Kram!

 3. Tant_T skriver:

  Jag gjorde ett tittskåp 70×100 med bröllopsgrejer som foto, tårtreplika i miniatyr, buketten, champagneglasen en kompis graverat, gratulationskort och en del annat.
  Det plockades ner från sovrumsväggen i somras pga skilsmässa men har sparats då sexåringen sa att han vill ha det – han är med på bild även om som tolvveckors foster i rosaklädd mage 🙂

 4. I mitt första äktenskap: Nope. I mitt andra: Yes, från våra första äktenskap😀 När jag och min nuvarande man flyttade ihop hittade vi våra respektive bröllops foton. Vi hängde upp dom i tv-rummet som våra barn hade i källaren. Ungarna tittade på oss och frågade om vi var dumma i huvudet, vårt svar var: Japp😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..