My Godness!

Igår var jag ledig halva dagen och bestämde mig för att hänga med Hus-Anna till IKEA men först sladdade vi in på vår lokala Statoil-mack för kaffe.

IMG_3871
Kan ju säga att Annas parkerinsskills lämnar en del övrigt att önska, här står hon parkerad över två platser. 
IMG_3872
Anna har tre barn under 6 år. Minsta och äldsta var med men det var inga problem. Dock var det kanske inte Annas lyckodag direkt. När hon skulle betala kom hon på att hon inte hade med sig plånkan. Himla tur att jag hade det. Ungefär samtidig skar sig äldsta sonen så det blev stora tårar och plåsterjakt. 
IMG_3873
Hon droppade av mig hemma, jag jobbade i ett par timmar sen kom Wilmer-Malin och hämtade upp mig.
IMG_3875
Även om Malin äger ett eget café så gillar hon att testa andra ställen. Vi har ett Gateau-fik här i hooden och det är helt okej men dyrt som fasen. Efter en långfika där kom Hus-Anna för att hämta upp mig igen. Hon har fått en ny tjänstebil så vi skulle åka till hennes arbete lite snabbt för att hämta upp den nya bilen i ett garage intill. I bilen har vi med oss alla tre barnen. Mellankillen upplyser oss efter ett tag att han nog har lite ont i magen. Anna berättar att han är åksjuk så vi skyndar oss. 
IMG_3878
Efter nån kvart i det stora parkeringsgaraget tappade alla tre barn tålamodet. Anna tog bäbisen medan jag lekte med de äldre. Man kan göra mycket skojsigheter i ett garage. Räkna vita bilar, gömma sig bakom pelare och en massa annat. Anna ringer under tiden och jagar den bilansvarige. Nu börjar minstingen bli rejält hungrig. En tripp som skulle ta 20 minuter hade för länge sedan passerat det.

En halvtimme senare sitter hon i sin nya bil med de två äldsta killarna. Jag har bebisen i jeepen och vi åker hemåt. Väl hos henne parkerar jag, tar med minstingen i hans bilbarnstol och stoppar in i hennes nya bil,  hoppar in för att hon ska köra mig hem.En tur på 2 minuter. Hinner 300 meter sen spyr mellankillen.

IMG_3879
Han kräks och kräks, äldsta killen håller för näsan ”det luktar JÄTTEILLA!”, bäbisen skriker för full hals. Jag säger till Anna att vi ska vända och köra tillbaka hem till henne. Alla tre barnen skriker nu för full hals och Anna och jag bara tittar på varandra. Det här händer inte!

Järnet hem till henne, sladdar in utanför ytterdörren. Äldsta killen kutar in för att slippa stanken, kräkbrorsan bärs in i badrummet. Jag tar bebisen under armen, kutar in i köket, fixar en sån däringa påse med drickgröt och slänger mig ner på vardagsrumsgolvet och trycker in den i munnen på honom.

IMG_3880
Det tar 30 sekunder så är den tvärtom. Äldsta killen leker och kräkbrorsan sitter ren från spyor i soffan.

… medan Anna skurar rent hela bilen. Hon kommer in och vi börjar garva. ”Well, nu har du i alla fall något att blogga om!”

Jag knallade bort till vår spårvagn, åkte fyra hållplatser hem till min 15-åring och tänker att Anna borde fan ha medalj som klarar 3 så små barn 7 dagar i veckan … medan maken jobbar som en gnu.

Jag hade brutit ihop efter ett dygn.

  1. Känner igen detta så väl😅 fick tre barn på tre år💕 äldsta är nu sex år. Sambon jobbar mkt borta, så är också hemma mkt själv och jobbar som högstadielärare 100%. Man vet att man lever💪🏽

  2. Tara skriver:

    Första meningen, under sista fotot, fick jag läsa om, flera gånger. Trodde det skulle sluta med att ett annat barn kräktes. Ordet ”tvärtom”, förvillade 😂

  3. Just denna dag tror jag Anna var glad över att du fanns där!

  4. Ulrika skriver:

    Du som har sån koll… Om man läser en blogg där nästan varje inlägg inleds med ”innehåller annonslänkar från….” är det då reklam som bloggaren får betalt för?

    1. Nej, man får betalt om du köper något via den klickade länken. Många av oss får frågor om vad vi har på oss och då lägger man ofta in länkar så slår man två flugor i en smäll. Om jag tycker att en produkt är bra så kan jag lika gärna tjäna pengar på det om någon annan skulle vilja prova. Lite så.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..