ANNONS

Daisy Beauty Magasin

/

… Sveriges bästa skönhetsmagasin. Kan lätt rekommendera er den om ni är minsta lilla intresserade av hudvård och smink. På hemsidan finns dessutom 5000 recensioner av produkter! Om jag läser eller hör om någon produkt går jag alltid in på DB’s hemsida och kollar om det finns en recension om den. 

Img 3687.jpg
Min favoritstund varje månad: en timmes läsning. 
IMG_3756
… och man lär sig något nytt i varje nummer. Som det här med parabener.

Månadens mission för övrigt blir att ta tag i det här med att lära mig hur min kamera fungerar. Kan inte hålla på att fota med iPhone:en eftersom bilderna suger hårt.

2
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00