Bloody Monday

Fy sablar vad alla är sjuka överallt just nu. Jag blir väldigt sällan sjuk men trodde ju att jag skulle dö av min nästan 40-gradiga feber i januari. Efter den pärsen var jag lättad eftersom nu kommer det dröja till åtminstone höst innan jag blir sjuk nästa gång.

Eller inte. 

IMG_3799
Vaknade i går morse och tyckte att jag såg skum ut på ögonen. Det här med att känna efter är inte min grej utan när jag vaknar så är det autopiloten på sen kör jag tills jag går och lägger mig. Hade bokat tid hos Frans-Linda på Chic Clinic lite senare så jag rasslade ut till Lidingö, parkerar bilen. Går in på salongen och väntar på min tur. 
IMG_3801
Det blir min tur och medan jag ligger och blir fin känner jag att jag håller nog fan på att bli sjuk i alla fall. Linda är grymt duktig på fransar men har även gjort min eyeliner, som jag är mer än nöjd med.

Hon avslutar alltid min fransförlängning med att plocka mina ögonbryn och vaxa min mustasch. Bästa servicen ever. 

IMG_3806
Jag kommer få panik i sommar för det bor nämligen en bebis i hennes mage så hon kommer vara mammaledig ett tag. Jag tror att jag håller på att gå in på mitt tredje år med förlängda fransar (min läsare Norpan brukar ha kolla så please rätta mig om jag har fel) och det blir en last man har svårt att klara sig utan. Jag är Sveriges lataste människa när det kommer till att försöka göra mig presentabel, så fransar och eyeliner är lätt mer än halva jobbet.
IMG_3812
När jag reste på mig upptäckte jag att mina glasögon råkat hamna under min plattröv. De blev toksneda så jag måste till Synoptik och se om det går att fixa. 
IMG_3814
Rasslade in på Kale & Crave där jag hämtade upp två sallader som jag ringt och beställt. Galet goda, så det stället kan jag varmt rekommendera. (Roslagsgatan)
IMG_3815
Åkte vidare till Bildekorstockholm.com/Oparusic Reklambyrå. Det är dom som har folierat min fina bil.
IMG_7851
(Har inte fått tummen ur röven och fixat ommålning av backspeglarna, ska göra det framåt sommaren.) Min bil måste ju handtvättas då den är helfolierad och vid senaste tvätten så råkade tvättkillarna klanta sig lite så nu var jag tvungen att få det fixat.
IMG_3820
Medan problemet blev fixat kollade jag runt lite. Det var ju några av er som rekommenderade det här företaget och jag upptäckte igår att Nocco bland annat är kunder hos dom. De har gjort alla Noccos bilreklam. 
IMG_3826
Hämtade upp talibanen och två av hennes kompisar för vidare färd till Bromma Blocks.
IMG_3827
Det är så galet kul att hänga med dom här 15-åringarna. Så oförstörda, så väldigt kan-allt … vet-allt men ändå lyssnande.

Nån timme senare var small det till ordentligt i pallet på mig. 

IMG_3809
Man kan säga att jag är sjuk. Så in i baljan. Idag tänker jag inte sätta foten utanför huset, bortsett från att jag måste hasa mig ut med Nisse. Maken jobbar och talibanen har nån sova-över-i-kyrkan-historia.

Andra gången på några veckor som jag är däckad. Världsrekord. Å andra sidan är risken minimal att jag är sjuk när vi åker till Bolivia om nån månad. Där har man liksom inte tid med det.

Nu ska jag gå och snyta näsan ur led.

LOADING..