ANNONS

Nisse – my love

/

En gång sa en hundförare inom polisen att hundar inte är särskilt intelligenta.De är i själva verket hyfsat korkade …. men det går ju att träna dom smarta. 

IMG_2991
Det är här min hund. Nisse. En blandras. För övrigt världens roligaste blandning: schipperke (vad nu det är för nåt), papillon, pomeranian och …. trumvirvel: cockerspaniel. Antar att dom hade väldigt kul på den festen!
Skärmavbild 2019-02-20 kl. 17.44.52
Nisse är inte supersmart. Det är inte jätteovanligt att han står så här. Faktum är att han gör det flera gånger i veckan. Han kan stirra på bollen i ett par minuter … innan han fattar att den faktiskt inte kommer röra på sig. 
Skärmavbild 2019-02-20 kl. 17.25.26
Man skulle kunna tro att den här hunden är understimulerad men låt er inte luras, han får stimulans så att det räcker varje dag. Men, ofta leker han själv och då brukar det se ut så här. På rygg i soffan eller i sin sovkorg och oftast håller han bollen med framtassarna, helt galet svårt att greppa bollen men han är skitduktig på det.

Så, han är inte världens brightaste men jag vetefan om jag inte skulle välja honom framför maken, om jag hade kniven på strupen.

Mvh

Hon som aldrig skulle skaffa en hund

23
81

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00