Gott och blandat

Ibland undrar folk om jobbar över huvud taget eller om jag bara fikar. Svaret är ja. På båda frågorna. Bloggen är ett heltidsarbete, hur fjantigt det än må låta. Hela min vardag går i princip ut på att komma på inlägg. Utöver det har jag en webbshop att sköta. Packa ordrar och fixa. Det sköter jag på tidiga mornar, kvällar och helger.

Jag är en sån som jobbar snabbt som attan. Har alltid haft ett überhögt tempo och hinner med oerhört mycket på en dag. Därför har jag också tid att träffa vänner. Sen försöker jag vara lite effektiv. Har jag ett jobbmöte så bokar jag ofta in det på Wilmer Kaffebar/Espresso House men passar då även på att först (eller efteråt) fika med en kompis där. Det är också bara det senare som framgår i bloggen sen eftersom jag sällan eller aldrig skriver om jobbmötet. Så, jag kan förstå om folk tror att jag bara fikar dagarna i ända.

I veckan som varit har jag haft en hel del såna möten och således passat på att fika med kompisar.

IMG_3448
Den här donnan jobbar dock bra mycket hårdare än jag. Just nu spelar hon in Gåsmamman med 12-timmars pass. Tror det är fjärde säsongen. Asbra serie men jag ser ännu mer fram emot hennes nya serie, ”Heder”, som har en av scenerna inspelade på Wilmer. Superkul. 
IMG_3561
En annan kompis jag träffar ofta är Jessica.
IMG_3556
Började som bloggläsare. Älskar såna relationer. Har flera vänner som börjat som just läsare av bloggen. 
IMG_3560
Jessica driver en blogg; Semmelmamman, där hon bl a betygsätter semlor. Hon käkar hundratals semlor varje år men trots det så syns det inte på figuren. Fattar ingenting.
IMG_3628
Hann även ha ett jobb/kompismöte med Malin som äger Kindahls Dansskola. Jag jobbar ju som lagledare på de tävlingar talibanen är med på. Denna helg har vi danstävling och Malin är domare. Hon är helt galen i Calou-skor och när hon såg mina gröna frågade hon om hon fick ha på sig dom på tävlingen. Vi har samma storlek så vi bytlånades; jag tog på mig hennes svarta Calou och åkte hem!
IMG_3615
Jag har för övrigt snöat in på Espresso House’s. Alltså, Wilmer-Malin har ju en to die for men den här är strået vassare. Ska släpa med mig Malin dit så att hon får testa. Den här veckan har jag tryckt i mig 5 stycken!
IMG_3507
Har även hunnit med att träffa Sofia, marknadschefen på Bromma Blocks.
IMG_3509
Hon ville inte vara med på bild.
IMG_3510
Men till slut lyckades jag. Jag ska göra ett samarbete med Bromma Blocks och det ska bli superkul då det är min favoritgalleria. 
IMG_3639
Har även hunnit träffa Hus-Anna, som köpte mitt hus. Nej, hon låter inte Gustav dricka Cola Zero, han fick bara känna på burken!
IMG_3637
Vi gick ner till källaren och kollade. Herregud som det ser ut. Allt är utrivet och golvet ska sänkas. 
IMG_3634
Det ska bli en separat lägenhet som de ska hyra ut. Svinsmart idé.
IMG_3641
Men hällvättä som det ser ut överallt. När huset är klart så ska jag fota och visa er hur det blev, jämfört med hur vi hade det. Ska bli så jäkla kul! För övrigt älskar jag att hänga där. Varje gång jag parkerar bilen så vet jag att mina f d not-så-roliga grannar noterar det. Dom undrar garanterat varför jag springer där varje vecka. Det är ju inte jättevanligt att man blir bra vänner med några som köper ens hus!

Nu är jag på väg till Södertälje på danstävling. Talibanen kör singel i hiphop men är på noll danshumör så det blir nog en snabb runda för henne. Jag är lagledare så jag måste vara kvar tills det är slut.

Hoppas att ni får en fantastisk söndag!

  1. Ullis skriver:

    Ursäkta men har hus Anna en jättestor dinosarie bakom sig?

    1. Haha, stämmer bra! Hitsläpad från London i höstas..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..