Medium – the väry best

Sedan några år tillbaka går jag till ett medium, Christina Rosenberg. Blev rekommenderad av Wilmer-Malin och jag kan säga att hon är helt överlägsen. Vi har på kuppen blivit nära vänner vilket jag inte från början inte ville bli. ”Då kan du ju inte göra readings på mig!” Men, hon förklarade att vår vänskap spelar ingen roll när det kommer till att utöva sitt yrke.

Allt hon har ”spått” för mig har stämt. In i minsta detalj. T ex så var hon sjukt jefla envis när vi sålde vårt hus förra året. (Vi sålde för att köpa ett mycket mindre.) Bortsett från att hon hade vetskap om sjuka detaljer som uppstod med försäljningen, innan den var klar, så tjatade hon om att vi skulle ha ett ”mellanboende”. Jag blev skitsur och sa att ”det ska vi inte alls, vi ska köpa ett litet hus direkt”. Men hon gav sig inte. ”Det blir ett mellanboende på en återvändsgata. Huset kommer ha två entrér.” Nog för att jag visste att hon alltid brukar få rätt men jag tänkte ändå ”Öh, ALLA hus har väl två ingångar eftersom ALLA hus brukar ha altandörrar!” 

Vad hände? Husmarknaden slog i golvet. INGA hus var ute till försäljning. Vi hade tre veckor på oss att flytta då köparna skulle få barn vilken sekund som helst. Den paniken. Det slutar med att vi nu hyr ett hus alldeles intill vårt tidigare hus. På en återvändsgata. Med två ”riktiga” entréer eftersom huset blivit utbyggt.

Need I say anymore?!

Under det senaste halvåret har jag roat mig med att gå till ett par andra medium. På rekommendation. Kan säga att nä, det blev inte alls bra. Den ena, väldigt rekommenderad, sa bland annat att jag måste lära mig att delegera bland mina medarbetare. Att jag måste släppa kontrollen och låta andra växa. Det lät ju jättebra.

Bortsett från att jag är min egen arbetsgivare utan kollegor.

Så nä, jag kommer fortsätta i all evighet att gå till Christina. Hon håller ju inte bara på med readings utan även en massa annat, bl a personlig utveckling (jobbat mycket med stora företag men nu tar readingen det mycket av hennes tid). Förra året övertalade hon mig att gå på en ”Semimediation”. D E T var bland det bästa jag har gjort. Bra, BRA, mycket mer givande än besök hos en psykolog!

För nåt år sedan var jag även med på en annan grej, som jag inte alls var så sugen på, men hon lyckades snacka mig till att följa med till en kursgård i Hallstavik där hon höll en helgkurs i ”Medial och Personlig utveckling”. Jag tänkte först att det var lite väääl mycket plysch och kumbaya för min smak men hej och hå vad det var intressant och givande. Läs mer HÄR om min upplevelse.

Nu när jag skulle gå in och boka tid för en reading så såg jag att hon håller samma kurs igen och är du sugen kan jag varmt rekommendera den, HÄR. Är du nyfiken på en reading så kan jag berätta att hon mer än gärna har dessa över telefon. Förstod först inte hur det gick till eftersom det ”kändes” som att man måste vara nära den som gör readingen men hon förklarade att hon nästan föredrar telefonreadings ”för då har jag inga som helst förutfattade meningar, eller intryck, som man lätt kan få när man ser någon mitt emot.”

Hon jobbar heltid med det här men när jag var på middag hos henne för ett par veckor sen sa hon att hon kommer dra ner på kvällsbesöken och i stället satsa mer på telefontid.

Har ni inte testat så gör det. En viktig sak dock: hon pratar ALDRIG om döden, så det behöver man intee oroa sig för.

Jag har ju länge varit på gång att skriva en bok men kom av mig för några år sedan då-ni-vet-vad-som-hände, men kommer jag igång igen så ska jag berätta shitloads vad hon sa till mig före saker och ting skedde.

  1. Oj, maila henne! Jag håller tummar och tår!

   1. Ann skriver:

    Skickade precis till henne på Messenger. Tusen tack! 🙏✊️✊️

 1. Anna skriver:

  Åh, vill gå till henne! Angående att prata om döden: Kan man via henne försöka få kontakt med någon nära som är på ”andra sidan”? Kanske inte främst det hon gör?

  1. Vet att hon gör sånt också men vet inte hur det fungerar. Maila henne!

   1. Anna skriver:

    Tack!

 2. Åh skulle jättegärna få en läsning av henne (älskar sånt här och hon låter jättebra!) men bor utomlands så telefonräkningen blir för dyr. 🙁 Önskar hon erbjöd tjänster via Skype, men hittade ingenting om det på hemsidan.

 3. Eva skriver:

  Det är facinerande samtidigt som det är lite läskigt! Man vill gå, samtidigt som man nästan inte vågar.
  Läskigt om hon ser om nåt hemskt ska hända fast inte säger nåt. Även om man inte vill veta men hon ändå kan se.
  Säger jag som är livrädd att nåt ska hända mina nära och att nåt ska hända mig så jag inte kan vara där för dom. Man vill ju leva ett långt liv och vara frisk.
  Jag svamlar kanske men jag är en sån katastroftänk människa👐

  1. Vet du Eva, hon får inte ens negativ info eftersom hon har ”bett” om att inte få det.

 4. Ziss skriver:

  Jäklars så jag skulle behövt en reading ..
  framtiden ser inte så ljus ut ..

  Men du får mig att skratta iaf ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..