The never ending story of my life

IMG_3426
För en tid sedan bestämde jag mig för att se vad som händer om jag inte håller koll på kylskåpet. Efter 3-4 dagar var man tvungen att använda orienteringskarta. Jag ganska övertygad om att, även fast det bor två stökiga tomtar i det här hushållet så skulle till och med dom tycka att det blev ohållbart efter ett tag.

Så här dryga tre veckor senare ger jag upp. Får ju fan KRUPP varje gång jag öppnar kylskåpsdörren.

 1. Anna K skriver:

  Gaaaah får utslag på hela kroppen. Ryser!

 2. Elenor skriver:

  Köp ett eget litet kylskåp med lås på – problemet löst🤣

  1. Hahahaha! Nu är det bara några år kvar tills hon flyttar.

   …. och då kommer jag att sakna allt tjat…

  1. För att jag har sagt till talibanen 48.000 gånger att den ska stå i skafferiet men hon har nån sorts tonårsteflonhjärna så jag orkar inte tjata längre. Hon har den till sitt te.

 3. Helena skriver:

  Det är en stor fördel när barnen har flyttat hemifrån, tycker jag, för då behöver man inte ha så mycket i kylen längre. Vi är bara två vuxna och skulle klara oss med en kyl som bara är hälften så stor som en ”normal”.

 4. Lotta skriver:

  Om du flyttar ner flaskhyllan så kan man nyttja höjden bättre.

  Mycket luft högst upp nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..