Kan vi prata lite om en sak

Jag läser om IS och kriget i Iran. Att det äntligen är slut. Jag läser om de IS-anhängare som sitter i ”förvaring” under amerikanskt ansvar men att Trump nu vill att alla länder tar ansvar för sina medborgare och att de ska straffas i respektive land.

Men, jag blir lite kluven här. Läser om politikern/debattören Hanif Balif (M) och hans åsikt. Är dessvärre benägen att tycka att han har en hel del poäng. Jag blir på allvar äcklad av att läsa hur oskyldiga människor behandlas. Jag har så jäkla svårt att förstå hur man kan tycka att det är okej att ha ihjäl en annan människa och i synnerhet barn. Hur kan man vara gift med någon och tycka att det maken gör är helt okej? Och hur kan man, som konverterad svensk man, och som nu har förskansat sig i en kyrka i Irak, säga till anhöriga här i Sverige att han hellre låter sina 7 barn, som han har med sig i kyrkan, hellre får dö än att han ger upp. What the fuck!

Vad tycker ni?

Skärmavbild 2019-02-18 kl. 14.57.27
Skärmavbild 2019-02-18 kl. 14.57.50
Skärmavbild 2019-02-18 kl. 15.00.37

HÄR kan ni läsa hela debattartikeln.

 1. Helen skriver:

  Läste en bra artikel om den brittiska kvinnan. För det finns en parallell med en man som är av samma skrot och korn – poängen är att om jag kastar en sten på grannens tomt är risken stor att stenen kommer tillbaka. Kanske till och med en större sten. Så varför inte samla stenen på hög på min egen tomt, och hålla dem där? Med finns även argumentet att göra någon stadslös. För de här personerna har inte sitt medborgarskap i Bangladesh kvar då de inte ansökt om det. Så var finns ”ingen-mans-land”? Nä, det var just det …

 2. Maryam skriver:

  Artikel handlar om Irak. Du skriver Iran i inlägget. Det är två olika länder 🙂

 3. Maryam skriver:

  Artikeln handlar om Irak. Du skriver Iran i inlägget. Två olika länder😬

 4. Ebba skriver:

  Hanif Bali är ett ljus i mörkret. En man som törs ha åsikter och står för dem. Varför ska vi i Sverige ta emot terrorister? Finns väl inget annat svar än NEJ. Hit ska dem inte tillbaka.

 5. Bea skriver:

  Har man lämnat ”trygga” Sverige för att bli terrorist så har man förbrukat sin rätt att kalla sig svensk. Barnen hjälper jag mer än gärna men dom vuxna kan stanna och ta sitt straff DÄR. Vi har tillräckligt med skit att ta hand om här. Detta är min åsikt och den står jag för. Punkt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..