När man tror att ingen ser

Rasslar in på Wilmer Kaffebar då jag är svårt sugen på en semla. Vädret är vårligt så jag sätter mig på uteserveringen.

Handen i kakburken!

Nybakade semlor är nog det godaste jag vet och jag föredrar en vanlig klassisk. Har inte förstått mig på det här med pizzasemlor och annat hittepå.

Hur ska era favoritsemlor se ut? Har en kompis som bara kan äta dom med varm mjölk och kanel.🤮

  1. Tant_T skriver:

    Bor i en liten stad med en välkänd mack som säljer kopiösa mängder semlor. Årets edition där är Oreosemla, de har bl.a även haft Nutellasemla men jag föredrar klart deras Salted caramelsemla – så gott och saltet tar lite udden av sockerchocken jag drabbas av som opad. Värt det!

  2. Lotta skriver:

    Absolut INTE med varm mjölk! Men favoritsemlan sen några år tillbaka är wienersemla, så gott med det frasiga brödet istället för en torr bulle

  3. Karin skriver:

    Saffranssemla från Droppens i Sumpan rätt och slätt som den är! BÄSTA!

  4. Eva skriver:

    Såklart med varm mjölk! Och riktig klassisk semla ska det vara👍

  5. Tove skriver:

    Helst med varm mjölk till. Då blir det till en upplevelse, inte bara en gräddig bakelse. Tycker jag🌸

Lämna ett svar till Karin Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..