Kärleken till läsare

Jag är så sinnessjukt glad över mina läsare. I 13 år har jag bloggat och jag får ytterst sällan trollkommentarer även om det har ökat de senaste åren. Nu kommer det något en gång i månaden men jag inser, när jag pratar med ”branschkollegor” att jag är mycket förskonad.

Det som gör mig extra glad är de läsare som varit med i många år. I fredags träffade jag Annika. Hon bor i Östersund och har läst mig sedan talibanen var liten. Hennes dotter spelar i AIKs a-lag så Annika var nere i Stockholm för att se en viktig match som spelades igår. 

IMG_3208
Vi har aldrig träffats förut men hon mailade mig och sa att hon hade lite glasögon som hon ville skänka till min Bolivia-resa och frågade om hon kunde lämna dom på Wilmer och passa på att ”prova deras avokadomacka” som jag ofta skriver om. Jag ville absolut träffa henne så jag stuvade om lite i mitt schema.
IMG_3203
Aldrig i livet att jag tänkte låta en långväga trogen gammal läsare fika ensam på Wilmer utan att jag fick träffa henne … och givetvis var hon supertrevlig! Har hittills aldrig träffat någon läsare som inte är det. (Men, man behöver inte vara en ”gammal” läsare för att fika tillsammans!)

Annika har bara ett fel. Hon har inte samma smak som mig när det kommer till skodon.

IMG_3219
För några år sedan köpte jag dom här sammetsstövlarna och då höll hon på att kräkas när jag lade upp dom i bloggen. Jag älskar dom. De kommer från Indien och är sjukt sköna. Dessvärre går de inte längre att få tag i men jag vet att det görs kopior i Turkiet som säljs här. 
IMG_3216
IMG_3210
IMG_3214
Haha, även om ni lär vara ett gäng som håller med Annika här så kan jag rekommendera er som är singlar att skaffa liknande för JÄVLAR som män brukar komma fram och ge mig komplimanger! I’m not joking. Helt okända och det är lika roligt att se mina kompisars miner varje gång det sker!

Tack Annika, jag hade glömt bort dom men i vår åker dom fram igen, hehe!

PS: Ni vet väl att ni kan lämna in gamla glasögon till valfri SYNOPTIK-butik runt om i Sverige?! Kravet är att de är hela. Alla inlämnade glasögon gås igenom, putsas och läggs sedan i lådor som följer med oss på våra resor med Synoptiks organisation ”Optiker utan gränser”. 

 1. Jag tillhör ju kategorin, MAJ GAD VA SNYGGA SKOR!!!!! Mona det är vi läsare som ska tacka dig. Tack för att du förgyller vår vardag med din vardag. Att läsa din blogg varje morgon är en av de bästa stunderna på dagen 🙂 Tack ännu en gång för att du tog dig tid för lilla mig 😉
  Kram
  Doris (Henke 4-ever) 😉

 2. Älskar din blogg och hänger med nästan dagligen eller läser ikapp så jag inte missar nån roligheter 🙂 och de svarta stövlarna bara älskar jag <3 Var hittar man kopior på dem?? Vill ha!!!
  Kram Skåne Maria 🌸

 3. Hej! Jag är också en jättegammal läsare, minns inte när jag började läsa din blogg men tror att det var i samband med att Innan Du Fanns-Linda bloggade, för jag har för mig att jag hittade din blogg via hennes. Eller tvärtom, minns inte. Det måste iallafall vara minst tio år sen…. Jag har en fråga som jag har gått och klurat på ett tag. Den handlar faktiskt om Innan Du Fanns-Linda. Det var en så otroligt fin blogg och jag blev ledsen när hon slutade. Jag har för mig att ni var kompisar, och jag undrar därför helt enkelt om du skulle vilja berätta hur det är med Linda och hennes familj idag? Om hon vill att du skriver om henne förstås, hon drog sig väl tillbaka just för att hon ville bli anonym igen.
  Kram, ha en bra dag!

  1. Hej! Jag har liknande historia, men tvärtom, följde Mona som länkade till Linda. Och jag blev SÅ fast vid Innan du fanns-bloggen! Jag vet att Linda har en Instagram, där hon delar lite av sitt liv. Vet inte om den är låst eller hemlig på något vis. (I så fall får väl Mona låta bli att lägga upp kommentaren och kanske skicka den direkt till Trebarnsmamman per mail) Men hon heter Linda_osv på Instagram.
   Med vänlig hälsning, en annan blivande trebarnsmamma!

 4. Wow vad kul med en till som minns Linda! Tack, ska kolla upp insta. Man blir ju lite kompis när man följer en blogg, även om det bara är ensidigt, iallafall för mig som typ aldrig kommenterar. Då känns det så tomt när bloggen bara upphör, och man inte har en aning om vad som händer sen…. Mona känns också som en kompis, jag vet ju massor om henne men hon vet inte ett smack om mig….
  Spännande med bebis! Lycka till med alla barnen 🙂

  1. Heheee ”alla barnen” låter som så många!! 😂 Tack! Spännande är det i alla fall!
   Det är väl bara att skicka en förfrågan och kanske ett meddelande om varför du vill följa henne! 👍🏻 Men helst av allt vill vi ju att hon börjar blogga igen!

 5. Ok jag hittade Linda på Insta, men ser att hon inte har jättemånga följare, så hon kanske är selektiv med vilka förfrågningar hon godkänner….

 6. Hm, harkel, host….man är ju inte sämre än att man kan ändra sig…men ytterst lite! De svarta stövlarna är liiiiiiiiiiteee fina. De andra fortsätter jag kräkas över!
  Hoppade avocadomackan till förmån för laxsalladen, bytte chevre mot fetaost. Å den salladen var så god!
  Kul att ses!

  Ps. AIK vann mot Bajen med 3-0 i Svenska cupen. Solen sken och alla, utom bajenfansen var glada!

 7. Mona, jag ”säger” till dig, som jag brukar säga till dottern – ”det är tur du är söt”, för de där stövlarna, är det fulaste, du lagt ut på bloggen 🤭

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..