Kärleken till läsare

Jag är så sinnessjukt glad över mina läsare. I 13 år har jag bloggat och jag får ytterst sällan trollkommentarer även om det har ökat de senaste åren. Nu kommer det något en gång i månaden men jag inser, när jag pratar med ”branschkollegor” att jag är mycket förskonad.

Det som gör mig extra glad är de läsare som varit med i många år. I fredags träffade jag Annika. Hon bor i Östersund och har läst mig sedan talibanen var liten. Hennes dotter spelar i AIKs a-lag så Annika var nere i Stockholm för att se en viktig match som spelades igår. 

IMG_3208
Vi har aldrig träffats förut men hon mailade mig och sa att hon hade lite glasögon som hon ville skänka till min Bolivia-resa och frågade om hon kunde lämna dom på Wilmer och passa på att ”prova deras avokadomacka” som jag ofta skriver om. Jag ville absolut träffa henne så jag stuvade om lite i mitt schema.
IMG_3203
Aldrig i livet att jag tänkte låta en långväga trogen gammal läsare fika ensam på Wilmer utan att jag fick träffa henne … och givetvis var hon supertrevlig! Har hittills aldrig träffat någon läsare som inte är det. (Men, man behöver inte vara en ”gammal” läsare för att fika tillsammans!)

Annika har bara ett fel. Hon har inte samma smak som mig när det kommer till skodon.

IMG_3219
För några år sedan köpte jag dom här sammetsstövlarna och då höll hon på att kräkas när jag lade upp dom i bloggen. Jag älskar dom. De kommer från Indien och är sjukt sköna. Dessvärre går de inte längre att få tag i men jag vet att det görs kopior i Turkiet som säljs här. 
IMG_3216
IMG_3210
IMG_3214
Haha, även om ni lär vara ett gäng som håller med Annika här så kan jag rekommendera er som är singlar att skaffa liknande för JÄVLAR som män brukar komma fram och ge mig komplimanger! I’m not joking. Helt okända och det är lika roligt att se mina kompisars miner varje gång det sker!

Tack Annika, jag hade glömt bort dom men i vår åker dom fram igen, hehe!

PS: Ni vet väl att ni kan lämna in gamla glasögon till valfri SYNOPTIK-butik runt om i Sverige?! Kravet är att de är hela. Alla inlämnade glasögon gås igenom, putsas och läggs sedan i lådor som följer med oss på våra resor med Synoptiks organisation ”Optiker utan gränser”. 

 1. Nina skriver:

  Underbart hur du tar dig tiden för dina läsare💕

  1. Well, inte så svårt att ta sig tid, utan er finns liksom inte bloggen!

 2. Anne skriver:

  Jag tycker dina stövlar är grymt snygga! Allihop! 😗

 3. Tara skriver:

  Mona, jag ”säger” till dig, som jag brukar säga till dottern – ”det är tur du är söt”, för de där stövlarna, är det fulaste, du lagt ut på bloggen 🤭

  1. annika skriver:

   😂😀🤣😄

 4. Annika skriver:

  Hm, harkel, host….man är ju inte sämre än att man kan ändra sig…men ytterst lite! De svarta stövlarna är liiiiiiiiiiteee fina. De andra fortsätter jag kräkas över!
  Hoppade avocadomackan till förmån för laxsalladen, bytte chevre mot fetaost. Å den salladen var så god!
  Kul att ses!

  Ps. AIK vann mot Bajen med 3-0 i Svenska cupen. Solen sken och alla, utom bajenfansen var glada!

  1. Hahaha, du är fortfarande störd … men kul att dottern vann!

  1. Emma skriver:

   vinke vink från Bräcke 🙂 🙂

   Jag tog avokadomackan när jag och Mona fikade och den var verkligen ”to die for” 🙂

 5. Ok jag hittade Linda på Insta, men ser att hon inte har jättemånga följare, så hon kanske är selektiv med vilka förfrågningar hon godkänner….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..