ANNONS

Att ta bort stygn

/

För ett par veckor sedan kastrerades ju Nisse och i veckan var det dags att ta bort stygnen. 

IMG_2565
Hans ”konvalescens” har gått jättebra. Fick tips från någon av er att skita i den hårda plasttratten man fick med, och istället köpa en uppblåsbar ring. 
IMG_2566
Kan säga att den inte på något sätt har suttit i vägen för hans … ähum … dagliga leverne. Nu var det som sagt dags att ta bort stygnen och thank you Lord för att jag inte behövde följa med in i behandlingsrummet. Satt i godan ro i väntrummet när jag plötsligt hör att somliga börjar skälla.

Det går några sekunder sen stegras det och jag inser att Nisse förvandlas till Hulken där inne. Han är fullkomligt jävla vansinnig och jag reser på mig och vill gå dit, men hejdar mig. Hör hur veterinären säger: ”Nisse gubben, nu är det bara ett stygn kvar.” Nisse skäller men sen hör jag hur han springer som en dåre i korridoren och strax efter blir han synlig i väntrummet där han hoppar två meter i luften rakt upp i min famn.

IMG_2938
En minut efteråt kommer personalen och ger honom godis och då har han plötsligt glömt precis allt!😂

Fifasen, det var nog en värre pärs för mig än för honom. Jösses så jäkla blödig man blir med djur. Jag var grinfärdig när jag satt där och lyssnade.

18
87

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00