Ice bugs

Jag har fått flera mail om mina ice bugs-stövlar så jag skriver ett inlägg och pratar om dom istället för att maila alla.

När jag beklagade mig över hur jäkla halt det var ute så var det hur många som helst av er läsare som rekommenderade mig att köpa ice bugs. Jag fattade inte riktigt var det var utan trodde att det var nån sorts halkskydd man satte på sina egna pjuck. Googlade lite och insåg att det fanns ett himmelrike för oss som går ut med hundar, eller om man vistas mycket ute i naturen över lag.

7310710172939_001_d7f626a9ba2148bba786a446bb8f11f5
Det viktigaste för mig var att det inte skulle vara några klumpiga vandrarkängsaktiga och helst med dragkedja eftersom jag är en lat jefel som vill att det ska gå fort att ta på sig. En helt ny värld öppnade sig på riktigt och jag ÄLSKAR dom. I fyra år har jag gått med huvudet nedåt för att undvika att slå ihjäl mig.
Nu kan jag gå på rena isgator och titta rakt upp i himlen utan att vara rädd. N u fattar jag allas extas över dessa skor!
7310710125904_001_1ae2b09ebcd8477fb4c59ca6a8348ce1

Maken och talibanen trodde jag överdrev. Tills jag beställde dom här till dom (maken fick med kortare skaft). Helt galet vad de faktiskt fungerar och jag älskar att det också är ett svenskt märke.

Hittade en sida med många modeller och väldigt bra priser: HÄR

 

 1. Lena skriver:

  Synd att jag inte köpt sådana. Igår ramlade jag och bröt armen.

 2. B-M skriver:

  Mitt absolut bästa köp! Införskaffade dem för några år sen, och som jag har använt dem i år!!

 3. Lou skriver:

  Hur är stl?

 4. Här i Skåne behövs inga sådana finesser – här har vi 8 grader, barmark och vintergäck i full blom. 😉

 5. Har haft mina Icebugs i ett par år nu o ångrar att jag inte köpt dom tidigare!!
  Känner mig helt säker när jag går på våra isgator o grannarna undrar vad jag har på fötterna när dom staplar fram!!
  Värt var enda krona!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..