Oh happy Monday

IMG_2936
Vaknade upp igår och var på toppenhumör. Tills det var dags att åka och shoppa med talibanen. Nu i helgen har talibanen danstävling och igår var vi tvungna att komplettera outfiten. Hon tävlar ju i ”hiphop solo” men ska även nu tävla i ”hiphop grupp”.
IMG_2940
Jag älskar talibanen mest av allt i världen men … humöret … sweet Lord … tonårstemperamentet … SOM jag längtar tills hon är typ 17-18 och det har gått över. 
IMG_2944
Lättade upp kan-inte-välja-kläder-sluta-tjata-mamma-humöret lite med att bjuda på fika på Espresso House i Bromma Blocks. Även hennes älsklingshak.Jag har för övrigt nyligen upptäckt det godaste jag ätit ever: deras avokado/ost-smörgås.
IMG_2951
Holy, H O L Y smoke så god den är.
IMG_2953
I’m not joking: varmt smält ost med varm avokado (japp, it’s working) på jättegott bröd. 
IMG_2956
Lite senare var jag hos revisorn för att lämna massa papper. Vill inte ha någon vinst i bolaget så jag behövde komplettera med lite underlag. (Nej, jag kör, talibanen fotar.)
IMG_2958
På eftermiddagen hade jag ett jätteroligt möte hos Awin. Jag jobbar ju med affiliates tillsammans med dom. (Länkarna i mina inlägg med reklam för produkter.)
IMG_2959
Danny och Filliaki, bästa killarna ever. Jag har jobbat med Awin i snart ett år och de är grymma. Det ska lansera en ny grej inom kort som kommer vara till stor hjälp för både er och mig. Jag kommer vara en av de första som börjar med det så det ska bli skitkul.

Nu måste jag jobba. Ska iväg och äta lunch med Bajs-Malin om några timmar. Hundra år sedan vi sågs.

Häpp!

 1. Elenor skriver:

  Haha, läste jag rätt att du inte vill ha någon vinst i företaget?
  Samtidigt jobbar du med reklam för att få intäkter? Fattar noll😮

  1. Sunny skriver:

   Men det hör ju inte ihop! Intäkterna är för att hon ska kunna ta exempelvis lön, kunna köpa in mer produkter/varor, och även kunna köpa in andra saker hon kan dra på firman. Sen när året gått så kan det finnas en vinst kvar i företaget som är utöver allt och den vill hon minska för att förmodligen slippa skatta en massa! Blanda inte päron och äpplen 🙂

   1. Exakt, jag vill ”spara” på vinsten tills/om det blir sämre tider! Jag har dessutom varit extremt dålig på att över huvud taget dra av saker som har med företaget att göra. Har aldrig gjort det men revisorn säger att jag måste göra det eftersom det är urkorkat att jag tar det ur privat ficka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..