Det är snart Alla Hjärtans Dag … gör något annorlunda

Skärmavbild 2019-02-10 kl. 20.40.19
Hörni. Ni vet ju att jag är involverad i VidDinSida. En organisation (snart stiftelse) som anordnar ett soppkök två kvällar i veckan för hemlösa pensionärer. Det här är mycket uppskattat och alla volontärer jobbar häcken av sig för att göra dessa människor glada och ge dom några timmar av kärlek och värme.

Just nu finns vi bara i Stockholm men planen är att nästa projekt blir Göteborg … och därefter Malmö. Vi ska starta upp fungerande soppkök/fritidshem till dessa övergivna människor. Det finns ett enormt behov men vårt största problem just nu är tid … och pengar. När vi är klara med fritidshemmet här i Stockholm kommer vi behöva fler stadigvarande volontärer och då kommer jag be er om hjälp.

Det jag skulle vilja be er om nu är en slant till organisationen. Varenda korvöre som kommer in går oavkortat till våra äldre. På hemsidan kan ni ta del av bokslut. Vi har valt att vara 100% transparenta så att inga frågetecken ska uppstå.

Har ni en tia, eller mer, så får ni gärna ge VDS det i Alla Hjärtans Dag-present. Swisha till 123 6333 165.

Tack!❤️

 1. Anna skriver:

  Fint initiativ! Ska skänka och dela inlägget. Du kanske ska lägga till och be dina läsare att dela så att det får bättre spridning, kan vara bra. Bra initiativ.

 2. Skickar varje månad. Älskar VDS ( utom Kjelle B, det är sen gammalt)

  1. Tara skriver:

   Maja osv – Gott att du kan förbise att Kjell är inblandad i VDS och ändå sätter över pengar till dem 💕

 3. Monica skriver:

  Tack för jätte snabb leverans av sjal. Helt underbar kvalitet
  Kram Monica

  1. Varsågod, och tack; den är helt fantastisk! Nästa gång får du testa ponchosarna, de är sjukt fina och användbara!

 4. Vi gav inga julklappar i år, nästan.. Barnen fick några var (tror det var 3 st) och sen är maken och jag med i ett julklappsspel där vi båda köpte varsin julklapp.
  Förutom det återanvände vi saker och pysslade julklappar åt far/morföräldrar.

  Resten av de pengar vi normalt spenderat på julklappar åt alla möjliga människor gick till Röda korset och barnen i Yemen. Satte ut en bild på Facebook där jag skrev att vi i år skippar julklappar och ger pengar hit….

  Vi kommer fortsätta den traditionen kan jag säga!

  Vi har tight med pengar men just runt jul ansåg vi vuxna att vi kan spendera dom bättre än på leksaker. Nästa år kommer äldsta sonen, då 5 1/2 få välja vart dessa pengar går.

  För något år sedan frågade jag om vds behövde mer korsord att ge ut till de äldre men jag fick ingen respons. Fick en mejladress och någon där skulle fråga Jeanette men det rann ut i sanden…

  Jag kan inte swisha för jag bor i annat land.. Men kanske man kan donera en liten slant på annat sätt?

  1. Åh vad trist, det måste ha felat på vägen till Jeanette. Jag har däremot fixat korsord: får ju hur mycket tidningar som helst av Bonnier då jag är knuten till dom. Men du, vilken himla bra tradition!

   1. Detta var innan du blev knuten till Bonnier tror jag. Å jag vet att det bara gick på tok så inga ledsna miner. Gav en del av alla mina korsord till ett svenskt seniorhem här i Finland istället =).

    Och jo, en bra tradition. Inspirerad av en viss bloggerska plus andra människor i min närhet.
    <3

 5. Anette skriver:

  Här i Finland heter det Vändagen istället för Alla Hjärtans Dag, lite vackrare med en Vändag tycker jag.. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..