Hur min dag oftast ser ut

Vaknar alltid tidigt men går kanske inte upp och duschar förrän 06.45-07.00-tiden. Har inte ställt väckarklockan på typ 20 år bortsett från om jag ska med ett flyg som går i ottan. Då blir jag så stressad över att inte vakna så då måste jag ha alarm på.

Kliver ur duschen, klär på mig och går ut med Nisse. Då är klockan oftast strax efter 7. Han vill bara gå en kort 15-minuters på morgnarna nu när det är vinter och kallt. Är det blött och plaskigt så får jag inte ut honom över huvud taget. Han hatar att bli blöt om tassarna.

07.45-08.00 så har jag ätit frukost och går ner till källaren där jag har två rum med varor till webbshoppen. Packar ordrar som en tok. Är snabb som en gnu och får väldigt mycket gjort. Om jag inte har några ärenden så packar jag fram till 11.00, då brukar DHL komma och hämta. Jag äter lunch framför datorn och jobbar samtidigt, kanske åker på något ärende. Efter lunchen är det datorjobb. Svara på mail, fixar inlägg i bloggen och en massa administrativa tråkiga saker.

Vid 17-tiden är det dags att laga mat till mig och talibanen. Maken kommer hem runt 19.00 så vi äter sällan tillsammans. Efter middagen är det fortsatt jobb. Printar ut ordrar och packar. Vid 2o-21 tar jag kväll och sitter framför tv:n med datorn i knät och svarar på mail, kommentarer med mera. Vid 23-tiden hoppar jag i säng, tar fram iPaden och somnar till nån serie.

57140259179__59185954-162E-4743-AA7A-EEDAD5D04891
Oh, the glory life!

 1. Eric skriver:

  Oj, det låter inte så sunt att sitta med laptopen framför tvn och sen inte kunna somna utan ipaden 🙁 Hoppas du får tid för dig själv snart och inte bara för kunder. Hej!

 2. K skriver:

  Njaaa, vet inte om jag tror riktigt på det där. Är inte inne så ofta på din blogg, men när jag väl är inne och läser så är det mest fika med alla dom olika Malin, och tapetaffärer och sånt. Har många gånger undrat just om du jobbar öht…men, jag kan ha fel…

 3. Maggie skriver:

  Här sitter jag och läser ett helt meningslöst inlägg, av en kvinna jag aldrig har träffat och aldrig kommer att träffa, om hur hennes dag ser ut.

  Och då tänker jag; hur värdelöst är det inte med alla dessa bloggare som tar tonvis med selfies varje dag, skriver skittråkiga dagboksinlägg om hur deras dag har varit, och inbillar sig att de är universums nav?

  Sen inser jag såklart att jag är rätt kass också, som lägger en kvart på att läsa och kommentera sånt här dravel.

  1. Japp, du har så rätt men jag hoppas ändå att du har ett i övrigt innehållsrikt liv!

 4. appi skriver:

  Ganska lika arbetsdagar här också förutom att jag går upp 5.20, åker till jobbet 6.30, hem vid 16.30 och sen ett par timmars jobb efter middagen. Stupar i säng vid 22.30. Jag är lärare 😊 Tur att man älskar sitt jobb!

 5. Ser ut som vi har ungefär likadana dagar, jag bokför och fakturerar istället för att packa ordrar och blogga. Mail och telefon tar otroligt mycket tid då våra kunder vill ha hjälp helst igår !?! De flesta hantverkare vi jobbar med och har i vänskapskretsen har också fullt upp. Vi får försöka få ungdomarna att utbilda sig till rörmokare, snickare, elektriker osv. Det kommer att saknas mängder av dessa hantverkare när 60 och 70- talisterna går i pension. Det märks redan nu att de saknas då utbildningarna på gymnasierna inom hantverk har väldigt få sökande. Tråkigt tycker jag i alla fall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..