När man får skratta knäskålarna ur led

IMG_2827
Igår var det dags för baby shower för Belle, som  är höggravid och ska ha sin bäbis i början av april.
IMG_2830
Jag hämtade upp Linus och så åkte vi hem till Belle. Thomas, hennes sambo, hade lurat iväg henne på brunch så att kompisarna skulle hinna fixa i ordning allt.
IMG_2833
IMG_2834
IMG_2831
Allt var så himla fint uppdukat. Jag och Linus hade inte träffat några av dessa kompisar tidigare och hon började baby showern med att göra bort sig de luxe. Tittar på en av bebisarna som var med och säger: ”ja, det syns ju vem som är pappa i alla fall!” och tittar på en av killarna.
IMG_2844
Problemet var bara att det inte var han som är pappan! Helvitti som vi skrattade.

Vi får ett sms om att Thomas och Belle var på väg och skulle komma ”om 5 minuter”. Alla gömde sig i köket och stod tysta och väntade. Några minuter innan de kom, kom jag på en sak och säger till alla:

IMG_2851
”Helvete, MIN BIL … Belle har ju visat mig bakvägen hit och jag ställde mig precis där … och det lär ju vara samma väg som dom kommer!”

Mycket riktigt. När de passerar min bil säger Belle ”det där är ju Monas bil, vad konstigt!” Thomas svarar att det nog inte är det men givetjävlavis kände hon igen min rattmuff. Ändå var det inte förrän hon klev in i lägenheten som hon kopplade. Då noterade hon nämligen att en stol inte stod där den brukar.

Jag måste berätta: Thomas är pedant. E x t r e m t pedantisk. Med tiden har således även Belle blivit det. Jag ska erkänna att jag är aningen avundsjuk. Tänk om man ändå hade en man som var pedantisk… Hur som. Det här är något vi alltid skojar om. Hur pedanta dom är och ”ujuj, vänta bara tills bebisen kommer och det ska spys och kladdas!

IMG_2894
Kolla bilden här ovan: Thomas i ljus skjorta ska gulla lite. 10 sekunder senare nyser bebisen rakt ner i Thomas glas. En miljard bebisbaciller.  JÄVLAR som vi skrattade! Om han drack något mer ur glaset? Not so much!
IMG_2901
Vi hade verkligen skitkul. 
IMG_2890
Jag är så himla glad över att de ska få en bebis. 
IMG_2891
IMG_2906
Snacka om lyckliga. De kommer bli superfina föräldrar. Det är bara bröllopet som är kvar men vi kompisar kan vänta nåt år till, hehe!
IMG_2914
Linus och jag köpte en sån där bok man fyller i alla uppgifter. Nu för tiden är dom bra mycket finare än när jag köpte till mina barn. 
IMG_2910
Sen kunde vi inte låta bli att skoja lite med Thomas. Vi köpte en alldeles egen present till honom. 
IMG_2913
Ett litet lekset med städprylar. Han blev mycket nöjd!
IMG_2862
Apropå pedant. Jag kunde inte låta bli att busa lite. Drog ner ena gardinen en smula … och flyttade på lite prydnadssaker. 
IMG_2841
Sen gick jag in i badrummet. Synd att jag var så stressad och tokglömde att ta en ”förebild”. I det här badrumsskåpet råder det nämligen en militärisk ordning. Vi pratar millimeterplacerade grejer. Jag röjde runt som en dåre och vi kissade nästan på oss av skratt.

Nån timme efter att jag kom hem fick jag ett meddelande.

Skärmavbild 2019-02-09 kl. 18.56.47

Det var länge sen som jag hade så roligt och jag bara längtar till den dagen bebisen ska börja äta själv! Båda två kommer få andnöd.

Men, om jag ska vara helt ärlig tror jag att de kommer säga: ”holy fuck, man överlever ju faktiskt en kladdig bäbis!” 😂😂😂

PS: Och för de som eventuellt tycker att det var förjävligt att jag öppnade badrumsskåpet: chilla, det är en intern grej med just dom, skulle givetvis aldrig göra det hos någon annan … (fick en riktigt vidrig kommentar, som jag slängde då den innehöll extremt personliga grova påhopp. Därav min förklaring.)

 1. Lina skriver:

  Haha, jag bjuder på den! Sjukt kul! <3

 2. MosterM skriver:

  Din hals….så jä-la snyggt….wow. Grattis till en sjukt bra op.

  1. Tack, I love it! Ska lägga upp före- och efterbilder om ett par månader.

   1. MosterM skriver:

    Ja va kul det ser redan nu jätte bra ut. Var hos Jenny igår och beklagade mig över min kalkonhals 😂. Hon tycker jag ska op:a…..😬

    1. Mm, tycker jag med. Jonas är grym! Träffade någon i branschen härom dagen som tittade på mina ärr, ovetandes om vem som gjort, och sa: ”den här kirurgen vet vad han pysslar med!”…

 3. Ragdoll skriver:

  😂😂😂 De kan få komma hit och styra upp mitt badrumsskåp any time!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..