Romantisk fredagsmiddag med maken

Har jag berättat att maken är ansvarig för middagarna på fredagar? Det vill säga att; om han ö v e r h u v u d t a g e t kommer ihåg. 

IMG_2826
Det lär ju inte bli tal om att ligga i alla fall …

  1. Inte för min heller.
    Han har varit ledig hela da’n. Själv sladdade jag in på jobbparkeringen strax innan 07. Jobbade heldag och fixade kvällsmat till familjen när jag kom hem. Vem sitter nu i tv-soffan iförd mysbyxor och snarkar högt? Ja, inte är det jag iaf.
    Men skulle jag gå och lägga mig nu är jag osocial, som inte vill göra något tillsammans. Tror jag satsar på att osexa mig det närmsta halvåret el så. Om ingen annan skulle råka springa in i mig av en olyckshändelse.

    1. ”Om ingen annan skulle råka springa in i mig av en olyckshändelse.” HAHAHAHAHAHA, jag skrattar fan så jag kissar på mig! Hade sagt samma sak för 15 år sen men nu är jag för trött .. och skrynklig!

  2. Tja du får nog tänka om där lite, ligga då blir du av med kalorierna och chansen för godare mat nästa fredag ökar kanske 😉
    Livet blir roligare med 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..