Romantisk fredagsmiddag med maken

Har jag berättat att maken är ansvarig för middagarna på fredagar? Det vill säga att; om han ö v e r h u v u d t a g e t kommer ihåg. 

IMG_2826
Det lär ju inte bli tal om att ligga i alla fall …

 1. Cami skriver:

  Hade sambon gett mig det där till fredagsmiddag hade jag lätt satt på mig knäskydden, fi fasen vad gott!

 2. helahea skriver:

  Tja du får nog tänka om där lite, ligga då blir du av med kalorierna och chansen för godare mat nästa fredag ökar kanske 😉
  Livet blir roligare med 🙂

 3. Karin skriver:

  Inte för min heller.
  Han har varit ledig hela da’n. Själv sladdade jag in på jobbparkeringen strax innan 07. Jobbade heldag och fixade kvällsmat till familjen när jag kom hem. Vem sitter nu i tv-soffan iförd mysbyxor och snarkar högt? Ja, inte är det jag iaf.
  Men skulle jag gå och lägga mig nu är jag osocial, som inte vill göra något tillsammans. Tror jag satsar på att osexa mig det närmsta halvåret el så. Om ingen annan skulle råka springa in i mig av en olyckshändelse.

  1. ”Om ingen annan skulle råka springa in i mig av en olyckshändelse.” HAHAHAHAHAHA, jag skrattar fan så jag kissar på mig! Hade sagt samma sak för 15 år sen men nu är jag för trött .. och skrynklig!

 4. Maj skriver:

  Du är så härlig! Så gott att krypa ner under täcket å somna med ett leende! Fler sådana som du behövs! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..