ANNONS

När man nästan lägger en spya

/

IMG_2776
Igår bjöd Hudvårds-Lena med mig på en invigning av en ny hudvårdsklinik inne i Stockholm. Jag kommer ju aldrig i mitt liv sluta att gå hos Jenny på ArtFace men de behandlingar hon inte har kan jag gärna göra hos andra. 
IMG_2806
IMG_2792
Den här kliniken kör bara med Lenas produkter, SkinCeuticals. Det är min grundbas i min hudvård, finns inget, i n g e t, som slår det märket även om det finns mycket annat som är bra. 
IMG_2794
Lena och Anncharlotte, som äger kliniken.
IMG_2782
Har ni inte provat det här märket så gör det. Garanterat resultat … vågar jag påstå. Märket får bara finnas på salonger där det finns en läkare knuten. Det är avancerad hudvård och det är också därför jag säger att det b l i r resultat.
IMG_2787
Anna till höger har jobbat i branschen i 30 år. Jag brukar ofta vara äldst, var jag än befinner mig, och Lena bad Anna att gissa min ålder. Hon svarar: ”55” och jag fick en hjärnblödning.
IMG_2797
Lena kissade ner sig totalt för hon vet hur känslig jag är när det kommer till att bli gammal. Helvitti som vi skrattade.
IMG_2798
Men alltså, jag måste berätta. Anna är 59 år! Helt galet.
IMG_2780
Dessvärre stannade jag bara en kort stund. Var nämligen tvungen att gå när en kompis till min exmake dök upp. Någon som jag därmed också har känt i mitt förra liv men som igår helt uppenbart visade vilken sida han står på. Jag var plötsligt två sekunder ifrån att lägga en spya på golvet så det var lika bra att dra innan jag dessutom kanske så något väry olämpligt.

Sweet Lord vad veckan har gått fort. Idag ska jag köra iväg talibanen till kyrkan. Hon ska vara borta hela helgen på en ledarutbildning. Jag är sjukt glad över att hennes konfirmation förra året lett till att hon är superengagerad i kyrkan.

För övrigt ska jag på lite skojsigheter men inblandade läser bloggen och det är en överraskning … så det får jag berätta om på söndag.

9
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00