När man är så glad för så lite

Jag kan inte FATTA att jag under 4 år som hundägare aldrig anammat det här med ice bugs-stövlar. Holy shit vilken jäkla skillnad det är på att gå ut.

IMG_2813
Som jag sa på mitt Instagram; här har man gått med gamnacke under vintern i fyra år, livrädd för att halka och slå ihjäl sig … och ändå har ramlat och nästan slagit ihjäl mig. När jag skrev om det för några veckor sen så var det s å många av er som tipsade om ice bugs och jag är gränslöst glad över att jag beställde ett par. Dessutom är dom nätta och snygga.
I love it och ni är världsbäst!

  1. Det är verkligen det bästa som har gjorts sen diskmaskinen! Jag har två par och altinerar. Det enda som är lite knöligt är när man ska in på dyrIca på vägen hem. Det smattrar så de tror att man är steppdansös. Men alltid retar man väl någon som behöver retas upp. Nu drar vår familj på sportlovssemester. Så jäkla gött.. Tror jag. Ha en fin helg 💐

  2. Det går att komplettera sina icebugs med ”overshoes” som är en dubbfri gummisula man kan dra på skorna om man måste gå på känsliga golv.

  3. Jo jag ÄLSKAR också ice bugs! Då man har 2 jämthundar men inte värsta plin på dem så känns det tryggt med halkfria skor 👌. Men du – har du kollat om de finns i leopardmönster 😂😘. Kram från Norrland där det toksnöar/ Ella

  4. Skulle också behöva ett par såna, innan jag drattar omkull och bryter nåt.
    Men du, en helt annan fråga som jag velat ställa många gånger. Jackan som du alltid verkar ha när du är ute med Nisse är så snygg. Var har du köpt den? 😀

    1. Alltså, jag har nästan alltid makens fotbollstränarjacka men ibland har jag en annan från 8848 som heter Arabella. Får ofta komplimanger för den. Har en skön luva … som inte framgår på hemsidan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..