Roliga möten

Igår hade jag och Jeanette ett möte med Discovery Networks (Kanal 5) kommunikationsdirektör Daniel. 

IMG_2736
Han var supertrevlig och mötet var mycket givande.

Jeanette är ju mest känd för allmänheten som ”Tunnelbane-Nettan” i sin roll som ordningsvakt i Stockholms Tunnelbana. Hon har jobbat där i 25 år och det är också där hon träffar på de hemlösa pensionärer, som är en oroväckande växande skara. Hon berättar för dom att VidDinSida finns och talar om att de är välkomna dit för ett mål mat och lite mänsklig värme.

Vi har ju äntligen fått en egen lokal och den ska nu renoveras så att vi kan ha våra hemlösa där på vardagarna mellan 12-23.30. Jag kommer prata mycket om det i vår. 

IMG_2739
Efter mötet körde jag Jeanette till passenheten. Hon åker på en välförtjänt semester om ett par veckor och måste fixa nytt pass. 
IMG_2741
Det är svårt att se att hon har lunginflammation och hög feber. Snacka om att man kan trolla med smink!
IMG_2743
Eftermiddagen och kvällen gick åt till att svara på mail. Och chatta med Johanna T. Jag håller på att gå igenom hennes receptbank, vilken jag varmt rekommenderar, och strax innan vi började messa hade jag gjort en av hennes asgoda kycklingrytor och det visade sig att hon hade gjort exakt samma till middag! Just nu håller hon på med en receptbok och jäklar s o m jag ser fram emot den!

Idag ska jag och Hus-Anna åka till Måleributiken här i Bromma. Hon behöver gardiner till vår … ähum … h e n n e s matsal och vill ha mig som smakråd. Igår fick hon för övrigt en elräkning på 16.000 och höll på att dö. Jag ba’; ”välkommen till villalivet, hehe!”

LOADING..