ANNONS
Integritet på Tailsweep

Doftkärlek

/

Jag undrar lite. Hur ofta köper ni parfym? Eller, är ni såna som använder samma sort år ut och år in?

Wilmer-Malin är ju super, s u p e r-allergisk mot dofter så jag kan inte ha parfym på mig så jätteofta eftersom vi träffas mer eller mindre varje dag men, när vi inte ses så använder jag det gärna.

IMG_2731

Jag har alltid varit ombytlig när det kommer till parfym men en doft har följt mig i flera år.

IMG_2728

Pink Sugar. Det är en ”ungdomsdoft” tycker jag men HOLY SHIT så många komplimanger jag a l l t i d får när jag har den.

När jag gick till Tandläkar-Tove för ett par år sedan så tyckte jag hon doftade sagolikt gott och frågade var det var. 

IMG_2727

Diptyque eau de Sens. Jag tänkte inte så mycket mer på det men ganska precis då fyllde jag år och passade på att önska mig den av maken. Han är typen som tror att parfym kostar en femtiolapp så intet ont anande gled han in på NK i Stockholm och bad att få köpa den. Expediten frågade om han ville ha den lilla eller stora flaskan. Han var på gott humör och bad om den stora. Kan ju säga att han garanterat inte hade något pokerfejs när hon slog in beloppet i kassan, haha! (Tror den ligger runt tusenlappen.) Det är också en doft som jag alltid får komplimanger för. Sjukt god. 

IMG_2733

Just det ja. En gång gjorde jag misstaget att beställa en stor flaska av Pink Sugar från en väldigt etablerad sajt. Jag noterade ganska snabbt att den inte doftade så mycket och kunde inte förstå varför. Förrän en kompis berättade att det figurerar kopior även i parfymbranschen. Kan ju säga att jag aldrig mer kommer beställa från dom. Börjar på N och slutar på feel. Hörde i efterhand att dom har torskat för det där flera gånger. 

Skärmavbild 2019-02-05 kl. 19.08.45

Nu har Lyko 20% på hela deras parfymsortiment så behöver ni nytt måste ni passa på!

HÄR

14
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00