Doftkärlek

Jag undrar lite. Hur ofta köper ni parfym? Eller, är ni såna som använder samma sort år ut och år in?

Wilmer-Malin är ju super, s u p e r-allergisk mot dofter så jag kan inte ha parfym på mig så jätteofta eftersom vi träffas mer eller mindre varje dag men, när vi inte ses så använder jag det gärna.

IMG_2731
Jag har alltid varit ombytlig när det kommer till parfym men en doft har följt mig i flera år.
IMG_2728
Pink Sugar. Det är en ”ungdomsdoft” tycker jag men HOLY SHIT så många komplimanger jag a l l t i d får när jag har den.

När jag gick till Tandläkar-Tove för ett par år sedan så tyckte jag hon doftade sagolikt gott och frågade var det var. 

IMG_2727
Diptyque eau de Sens. Jag tänkte inte så mycket mer på det men ganska precis då fyllde jag år och passade på att önska mig den av maken. Han är typen som tror att parfym kostar en femtiolapp så intet ont anande gled han in på NK i Stockholm och bad att få köpa den. Expediten frågade om han ville ha den lilla eller stora flaskan. Han var på gott humör och bad om den stora. Kan ju säga att han garanterat inte hade något pokerfejs när hon slog in beloppet i kassan, haha! (Tror den ligger runt tusenlappen.) Det är också en doft som jag alltid får komplimanger för. Sjukt god. 
IMG_2733
Just det ja. En gång gjorde jag misstaget att beställa en stor flaska av Pink Sugar från en väldigt etablerad sajt. Jag noterade ganska snabbt att den inte doftade så mycket och kunde inte förstå varför. Förrän en kompis berättade att det figurerar kopior även i parfymbranschen. Kan ju säga att jag aldrig mer kommer beställa från dom. Börjar på N och slutar på feel. Hörde i efterhand att dom har torskat för det där flera gånger. 
Skärmavbild 2019-02-05 kl. 19.08.45
Nu har Lyko 20% på hela deras parfymsortiment så behöver ni nytt måste ni passa på! HÄR

 1. Anna skriver:

  Jag gör inte av med så mycket, och vill inte gnida på samma dyra flaska i 100 år. Jag prenumererar på parfym. Det bästa som hänt i livet. 4 ml för 99 kr i månaden för en halv dos. 159 kr för 8 ml, hel dos.
  Man får göra test om vilken typ av doftgarderob man tillhör. Det är bra kvalitet på dofterna.Precis som Glossybox. Men bättre.
  Sniph heter företaget. Sniph punkt com.

  Ingen vinnning i detta, bara en extremt nöjd kund som fårr olika parfymer hon älskar i dofterna, men som hon inte hade vågat köpa själv.

  1. Men, vilken HIMLA bra idé, måste in på hemsidan och läsa!

 2. Ulrika skriver:

  Jag älskar också Pink Sugar. Köpte den sist du skrev om den (typ två år sen). Kollade priser och det finns ju sajter som tar 140 kr och andra som tar 300. Man blir ju misstänksam, hur ska man kunna veta vad man får??

  1. Haha, vad roligt! Jadu, jag håller mig till säkra sidor. Handlar i stort sett bara på Lyko. Har i dagarna upptäckt en ny sajt som jag ska testa. Återkommer om den.

 3. Josefin skriver:

  Jag har kört på Giorgio Armani Si i flera år, och älskar den. Får ofta höra att jag luktar så gott eller av kompisar att det luktar som ”jag”. Sen brukar jag köra på en ”gå ut och äta / fest ” parfym, just nu en från Chloé.

  1. Den har jag varit lite sugen på. Är bara orolig för att den inte doftar lika gott på mig som på andra..

   1. Josefin skriver:

    Gå till typ Kicks och provspreja lite, vänta några timmar och känn efter 🙂 Jag upptäckte att denna parfym funkade super på mig efter en långflight … hehe. Sprutade på den i Tokyo och när jag landade i Frankfurt luktade den fortfarande SÅ gott. Men fascinerande hur det kan lukta olika med samma parfym på olika personer 🙂

 4. Wow! Det hade jag verkligen ingen aning om. Trodde det var ett seriöst företag.
  Men men…man lär så länge man lever
  😐

  Kram Kram fr. Skåne Maria 🌸

 5. Eva N skriver:

  Äh, det var ju en annan parfymsida jag hade råkat hamna på. Favvoparfymen Obsession, Calvin Klein finns inte hos Lyko.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..