När man sällan har måndagsångest

Jag ser ofta till att göra roliga saker på måndagar så ofta är det min roligaste dag i veckan. 

IMG_2569
Igår jobbade jag bara fram till strax innan lunch. Sen drog jag in till Wilmer och fikade en stund. Mitt i semlan fick jag ett sms från 27-åringen. Hade tokglömt att vi hade en lunchdejt. Kastade mig i bilen, hämtade upp henne och drog till Mall of Scandinavia.
IMG_2570
Jag har snöat in på en varm avokado-/och ostmacka som Espresso House nyligen börjat med och var tvungen att bjuda dottern på en. 
IMG_2599
Efter lunchen åkte jag tillbaka till Wilmer, hämtade upp Malin och sen provade vi glasögon. Eller nä, vi köpte en present.
IMG_2600
Åkte vidare till kompis som fått barn … och som tycker om socker, hehe.
IMG_2603
Paula fick en liten bebis för ett par månader sen men vi har inte fått till någon dejt förrän nu.
IMG_2604
Sweet Lord vad man glömmer hur små de är. 
IMG_2605
Helt galet att en sån där bor i ens mage och kommer ut som en liten människa. 
IMG_2610
Mm, om ett par år kan jag nog tänka mig att bli mormor. 
IMG_2617
Herrejösses vad fort man glömmer bort hur det är. Jag minns SÅ väl hur lycklig jag var över att få två döttrar båda gångerna. 
IMG_2597
Körde hem Malin och åkte vidare in till stan. Middag med mina beautykompisar.
IMG_2621
Älskar när man får en laglig plats utanför stället man ska till!
IMG_2646
Jag älskar dom är bönorna, Lina, Kicki och Belle.
IMG_2642
Belle är höggravid och ska få en liten pojke snart. Sjukt kul.
IMG_2631
De senaste 38 gångerna har vi ätit på Pinchos men nästa gång ska vi slå på stort och byta!
IMG_2662
Linus och Kicki är singlar och det är alltid lika kul för mig och Belle att lyssna på dom när det pratas Tinder och annat i en värld som hon och jag inte lever i. Herregud som män beter sig ibland. Skämskudde de luxe.
IMG_2605 2
Ibland tänker jag att det skulle vara skönt att vara singel eftersom jag egentligen är en ensamvarg … men, det är ganska bekvämt att i n t e vara det heller. I 20 år har jag dock försökt övertala maken att vi borde bo i varsitt radhus, vägg i vägg. Då kan han ha sitt stökiga hem för sig själv utan en gnällig fru … så kan han komma in till mig då och då.

Fifasen så bra idé men han tycker inte alls som jag. ”Är man gifta så ska man bo ihop. Punkt!”

Herregud så tråkig.

 1. Karin skriver:

  Avdelningen för ointressant vetande: Beroende på vilken Pinchosrestaurang ni var på i stan bodde jag på hotellet tvärs över gatan förra helgen.. Blir alltid lika förundrad över Stockholm. Man tror man är mitt i smeten med jättetrafikerade gator och så svänger man runt hörnet och så är det jättelungt, nästan dött. Och framför allt, riktigt lätt med parkeringsmöjligheter. Blir alltid lika förundrad!

 2. Cami skriver:

  Ett tapasstalle som jag definitivt rekommenderar om ni ar sugna pa att testa nytt ar Sangria Tapasbar pa St. Eriksgatan precis vid Vanadisrondellen. Det ar det forsta stallet jag besoker nar jag ar i Sverige pa besok. Exet jobbade dar forut och folk pa jobbet blev sa avis pa mina matlador som jag fick med jamna mellanrum, supergoda grillspett med aioli och nagon tomatgucka och deras frozen cheesecake som ar typ det godaste i efterrattsvag som jag atit, deras gambas ar ocksa sjukt mumsiga.

 3. Norpan skriver:

  Har inget med inlägget att göra, men kommer du ihåg….eller det brukar ju vara jag som kommer ihåg 🤦. För ett tag sedan gav du tips om hur man bäddar med påslakan utan hål för händerna. Jag har alltid undvikit dem och lagt dem underst i högen, men idag råkade jag ut för ett sådant 🙈. Blev riktigt svettig, innan jag kom på ditt trix och provade det, men halleluja moment 😇….jag ville nästan ta ut täcket och testa igen 👌😘

 4. Ulrika skriver:

  Haru en sådan där ”paxad”plats på caféet som dom har i ”Vänner”? Ingen sätter sig i deras soffa liksom ; ) ; )
  Älskar din blogg och tror fasiken jag älskar dig med *L*
  Kram till dig från läsare i Gbg

  1. Haha, sant, sitter på samma ställe varje gång! Tack snälla du och jag har på riktigt världens bästa läsare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..