När man alltid lyssnar på sina läsare

Amen alltså på riktigt; I’m in heaven. 

IMG_2667
För några veckor sen beklagade jag mig över halkan och en jädra massa av er sa att jag ”måste köpa icebugs”. Fattade inte vad det var, trodde det var nån sorts pensionärsclip-on tills jag googlade … och beställde. Hade tur att det var rea också. Härom dagen kom dom and sweet Lord vilken skillnad det är på att knalla ut med Nisse med om på. Sjukt sköna dessutom och nu behöver jag inte koncentrera mig på att hålla lårbenshalsarna vid liv utan jag skuttar som en jefla kanin över nejden. (HÄR)

När jag ändå är igång med att göra reklam så måste jag visa det här. 

Skärmavbild 2019-02-05 kl. 15.37.12
Maken är något trött på mina leomys-brallor och allmänna osexighet så jag surprajsade honom med det här. 
IMG_2722
Dessvärre lär det inte bli så mycket ligga av för han höll på att kräkas, hahaha! Men, det gör inget för outfiten är skön som attan … och var också på rea, HÄR.(Gå dock ner en storlek, åtminstone på byxorna.)

LOADING..